خیابون آزادی توی دیوار سرچ کنم میاره؟ میشه ایم محله های سمت آزادی که خوبه بهم بگید ممنونم
شهیدان . حبیب الهی . شادمان . دامپزشکی . ستارخان نزدیک مترو باشه . استادمعین . بهبودی . جنت آباد هم سه تاست که شمالی و مرکزی و جنوبی داره که من خوشم نمیاد
ولی بازم میگم تا نیایید تهران و نبینید نمیشه انتخاب کرد
ولی بازم میگم شرق تهران هم برید دم مترو بد نیست ؛ مترو از ساعت پنج صبح هم آدم زیاد میره و میاد و ستارخان هم تاکسی هاش از شش هفت صبح دیگه امنن و راه میوفتن
شوخی کردم بابانفرماییدولی بازم میگم تا نیایید تهران و نبینید نمیشه انتخاب کردولی بازم میگم شرق تهران ...
ممنون که اینقدر لطف دارین راهنمایی میکنید
آره باید بیام ببینم یک ماه دیگه باید بیام تهران برای زندگی، میگردم ببینم چی میشه ، نارمک و هفت حوض هم شنیده بودم تو شرق خوبن … ، کلا یکم از خفت گیری و دزد و ت.ج.اوز اینا میترسم… واقعا مرسی که وقتتون گذاشتین
ممنون که اینقدر لطف دارین راهنمایی میکنید آره باید بیام ببینم یک ماه دیگه باید بیام تهران برای زندگی ...
توی روز که کلا خفتگیری نمیشه اگر بافت محلی نباشه و برای همین میگم خیابون اصلی باشید و نزدیک مترو؛ نزدیک بی آرتی به درد نمیخوره ولی توی خیابون اصلی آزادی خط مترو و بی آرتی باهم یک جا هست ؛ هفت حوض هم شرقی ترین حالت های تهرانه بعدش میره افسریه و میره برای پردیس و دماوند