2777
2789
خوب پس به شرق دور هستید ؛ توی خود جنت آباد جنوبی میشه ملک پیدا کنید و ارزونه ولی من خوشم نمیاد واقعا ...

مناطقی که شلوغ باشه و مترو باشه امنیت بیشتره درسته؟ 

ستارخان خیلی گرون بود اصلا رهن ۳۰۰ با اجاره نداشت رهن بالای ۳۰۰ بود

خیابون آزادی توی دیوار سرچ کنم میاره؟ میشه ایم محله های سمت آزادی که خوبه بهم بگید ممنونم

شهیدان . حبیب الهی . شادمان . دامپزشکی . ستارخان نزدیک مترو باشه . استادمعین . بهبودی . جنت آباد هم سه تاست که شمالی و مرکزی و جنوبی داره که من خوشم نمیاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شهیدان . حبیب الهی . شادمان . دامپزشکی . ستارخان نزدیک مترو باشه . استادمعین . بهبودی . جنت آباد هم ...

درسته ممنون ، من چون تو نقشه نگاه میکنم استاد معین کناره فرودگاه درسته؟ صدای هواپیما میاد ؟ 

بله نزدیک مترو گرونتره و امنیت بالاتری داره چون خیابان اصلی محسوب میشه

این مناطق داخل تاپیک تو نقشه دیدم مثلا مترو شادمان یا دامپزشکی یا مترو استاد معین خیابان رودکی خیابان آذربایجان زیاد خوب نیستن؟ 

خیلی فاصله داره و اصلا صدا نمیاد و مگر توی برج باشید تا هواپیما ببنید (:

یه دونه خونه قسمت لعل آخر تو استاد معین داخل دیوار بود فکر کردم تو نقشه چون نزدیک فرودگاه صدا میاد 😅

آهان خوب هستن ، یعنی اگر خونه بود اجاره کنم ، جیحون هم همین مناطق میشه و خوبه؟! ببخشید سوال زیاد پرس ...

لعل آخر زو_ر_گ_یر داره

ته استاد معینه ولی همون جیحون رو بگیرید و ولم کنید (:  

(شوخی میکنم البته)

لعل آخر زو_ر_گ_یر دارهته استاد معینه ولی همون جیحون رو بگیرید و ولم کنید (: (شوخی میکنم البته)

ببخشيد واقعا خیلی سوال پرسیدم اذیتتون کردم ممنون که راهنمایی کردید خیلی مممنونم واقعا مرسی عزیزم مهربون

ببخشيد واقعا خیلی سوال پرسیدم اذیتتون کردم ممنون که راهنمایی کردید خیلی مممنونم واقعا مرسی عزیزم مهر ...

شوخی کردم بابا

نفرمایید

ولی بازم میگم تا نیایید تهران و نبینید نمیشه انتخاب کرد

ولی بازم میگم شرق تهران هم برید دم مترو بد نیست ؛ مترو از ساعت پنج صبح هم آدم زیاد میره و میاد و ستارخان هم تاکسی هاش از شش هفت صبح دیگه امنن و راه میوفتن

شوخی کردم بابانفرماییدولی بازم میگم تا نیایید تهران و نبینید نمیشه انتخاب کردولی بازم میگم شرق تهران ...

ممنون که اینقدر لطف دارین راهنمایی میکنید 

آره باید بیام ببینم یک ماه دیگه باید بیام تهران برای زندگی، میگردم ببینم چی میشه ، نارمک و هفت حوض هم شنیده بودم تو شرق خوبن … ، کلا یکم از خفت گیری و دزد و ت.ج.اوز اینا میترسم… واقعا مرسی که وقتتون گذاشتین

شوخی کردم بابانفرماییدولی بازم میگم تا نیایید تهران و نبینید نمیشه انتخاب کردولی بازم میگم شرق تهران ...

اومدم تهران خونه ای پسندیدم میتونم بهتون پیام بدم در مورد منطقه اش بپرسم؟😅🙏🏼🌹

ممنون که اینقدر لطف دارین راهنمایی میکنید آره باید بیام ببینم یک ماه دیگه باید بیام تهران برای زندگی ...

توی روز که کلا خفتگیری نمیشه اگر بافت محلی نباشه و برای همین میگم خیابون اصلی باشید و نزدیک مترو؛ نزدیک بی آرتی به درد نمیخوره ولی توی خیابون اصلی آزادی خط مترو و بی آرتی باهم یک جا هست ؛ هفت حوض هم شرقی ترین حالت های تهرانه بعدش میره افسریه و میره برای پردیس و دماوند