2777
2789
دقیقا منم همونجوری شده بودم..داشتم روانی میشدم..پاشدم از حرص ناخونامو قیچی کردم..بی محلی کن به افکار ...

نتونستم😭😭😭 صب میرم دکتر

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتونستم😭😭😭 صب میرم دکتر

بیخیال بابا

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

به این میگن وسواس فکری.بهتره جایی بری که لوازمشون وضدعفونی کنن.قبل انجام کار به ناخنکارت بگو‌وسایلشو ...

😭😭😭😭 نمیدونم چرا نگفتم

نرم؟ دیگ ترمیم نمیخام برم😭😭😭

حالا اگه خیلی حالت بده برو..توکه وسواسی،چرا ناخون کاشتی اخه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

کرم داشتم مرض داشتم دور از جانت

یکم دیگه از سرت میپره

بعدشم اگه قبل از شما بلافاصله کس دیگه ای نبوده حتا اگه بریده باشه وحتی اگه ایدز داشته ویروس ضعیف شده ...

من نفر اول بودم  ممنونم عزیزم

منم خیلی وسواس دارم .کاشت ابرو وناخن وتتو انجام نمیدم.ولی نگران نباش اگر به همین راحتی منتقل می شد ک ...

من نمیرم ترمیم😅😅یا اگ برم حتما باید الکل بزنه برام