دریا____ مدیر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 30 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 20 پست دوستان من ازمایش بتا دادم۲۳۷بود ...فک کنم دوهفته یا سه هفته بیشتر نباشم..ولی کمردرد دارم و دل درد.زنگ زدم مطب دکتر میگه مشکلی نیست طبیعیه..ولی لک بینی ندارم.فقط از کمردرد نگرانم. 1396/08/16 | 10:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوشیانس عضویت: 1396/04/05 تعداد پست: 4322 وقتی حرص میخورم کمر و رحم درد میگیره خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار
دریا____ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 30 ایشااله که منم باردار باشم ۲۶ سیکلم کمر درد دارمو نوک سینه هام حساس شده چند روزیه عزیزم منم از روی نوک سینه هام شک کردم ب بارداری وکمردارد داشتم...نوکش حساس شده بود وبزرگ شده بود
مرمرخانومی عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 5449 عزیزم منم از روی نوک سینه هام شک کردم ب بارداری وکمردارد داشتم...نوکش حساس شده بود وبزرگ شده بود منم شک دارم ماه اول که دارو مصرف کردم قبلا سابقه نداشتم موقعه پری نوک سینه ام حساس بشه قبلا سینه هام درد میکرد حالا نمیدونم امروز۱۴ روز از زدن امپولhcg میگذره میخام دوروز دیگه بیبی بزارم اخه من سیکلام ۴۲ روزهاس نمیتونم تا اونموقعه صبر کنم
سفیدبرفي عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 1937 خانم نگران نباش منم مثل شما بودم اوایل درد عین پریودی هست.. منتها یخرده سخت تر... اگه دردتون خیلی خی ... وااااای اگه بدونی دردپریودمن چجوری بود؟این اصلادربرابرش چیزی نیس
پاندا8 عضویت: 1393/03/03 تعداد پست: 854 ده روز پیش تیرکشیدن یهویی شدید نداشتید بعضی وقتها من چند روز تخمدانهام تیر میکشید،مثلا وقتایی که عطسه یا سرفه میکردم،یا وقتی دراز کشیده بودم و یهو جابجا میشدمالان دیکه خیلی خیلی کم شده،راستش از وقتی کمردردم شروع شده تیر کشیدن هام کم شده4-5 روز پیش اینطوری بودم برای مخصوص کردن چیزی فقط باید باور کنی که مخصوصه....(بابا شله پز)