2777
2789
چرا؟

خواب بچه با صدای سشوار شرطی می شه

یکی از اشناهای ما اتفاقی فهمید بچه ش با سشوار می خوابه از این شیوه استفاده کرد تو ۵ سالگی هم همین بود و متاسفانه همه هم مسخره می کردن... به سختی درستش کرد

موزیک های مختلف بذار

ولی همیشه یه صدا نذار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواب بچه با صدای سشوار شرطی می شه یکی از اشناهای ما اتفاقی فهمید بچه ش با سشوار می خوابه از این شیو ...

نه باوا پسرمن که همیشه با صدای سشوار نمیخوابه همه وری میخوابه ولی تا صدای سشوار بزارم حتما خوابش میگیره

الان چند روزشه؟گفتم برات که مانی ام دمارمو دراورد دو بار بستری شد با فنو باربیتال خوب شد 55روزه بو ...

۴۰ روز به امید خدا

سپند فاویسم نداشت.نارس هم نبود ولی ناسازگاری خونی داشت باهام

من جرات نکردم فنوباربیتال رو بدم. 

اللن سپند خیلی نفخ داره مرتب فشار میاره و زور میزنه تا خودشو تخلیه کنه صبح تااااشب. نمیدونم چی بهش بدم خوب باشه

دکتر پدی لاکت داده ولی اثر انچنانی نداره روش

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
۴۰ روز به امید خدا سپند فاویسم نداشت.نارس هم نبود ولی ناسازگاری خونی داشت باهام من جرات نکردم فنوب ...

من دیگه چاره ایی نداشتم باید میدادم... نمیرفت زردی لعنتی

الان شیر خودتو میخوره یا شیر خشک؟من چند ماه فقط چیزای ساده میخوردم وگرنه فقط جیغغغغ و گریه و دل درد میگرفت مانی