2789
. حالا نه که با چتر تو جزیره ی دختران شایسته فرود اومدی . دو روز تو آینه خودتو نبین و بهش فکر نکن مغ ...

ارع امتحان کردم بدتر شد😐😐💔🥲کلا زشتم خودم

کاربری دست دو نفره منو خواهر بزرگ ترم

اینجور عیب های صورت متاسفانه فقط با عمل درست میشه ولی شما به پوستت برس موهاتو رنگی بذار که بیاد بهت مدلی بزن که صورتتو خوش فرم تر و قشنگتر نشون بده لباسای شیک و مرتب بپوش. و سعی کن کم کم پول پس انداز کنی بینیت رو عمل کنی بیمه نیستی؟ یکیو میشناسم بیمه تامین اجتماعی بود رفت با 6 تومن بینیشو جراحی زیبایی کرد تو بیمارستان تامین اجتماعی

ژل لب هم خیلی هزینه زیادی که نداره میتونی بزنی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ارع امتحان کردم بدتر شد😐😐💔🥲کلا زشتم خودم

زشت که نیستی قطعا ولی اگه معمولی ام باشی اوکیه همه که زیبا نیستن ! سعی کن خوش برخورد و با انرژی باشی که زیباتر بنظر بیای و همچنین خوش تیپ باش 

اینجور عیب های صورت متاسفانه فقط با عمل درست میشه ولی شما به پوستت برس موهاتو رنگی بذار که بیاد بهت ...

بیمع تامین اجتماعی دارم ولی خوب نمیشه بینی رو با بیمع عمل کرد پوستمم خودش سفید خوبع موهامم لختم نمیودونم چرا اینقدر زشتم 

کاربری دست دو نفره منو خواهر بزرگ ترم
اینجور عیب های صورت متاسفانه فقط با عمل درست میشه ولی شما به پوستت برس موهاتو رنگی بذار که بیاد بهت ...

بیمه جراحی زیبایی و پوشش نمیده احتمالا پولیپ یا انحراف داشته و هزینه زیبایی ام داده