2777
2789
. حالا نه که با چتر تو جزیره ی دختران شایسته فرود اومدی . دو روز تو آینه خودتو نبین و بهش فکر نکن مغ ...

ارع امتحان کردم بدتر شد😐😐💔🥲کلا زشتم خودم

کاربری دست دو نفره منو خواهر بزرگ ترم

اینجور عیب های صورت متاسفانه فقط با عمل درست میشه ولی شما به پوستت برس موهاتو رنگی بذار که بیاد بهت مدلی بزن که صورتتو خوش فرم تر و قشنگتر نشون بده لباسای شیک و مرتب بپوش. و سعی کن کم کم پول پس انداز کنی بینیت رو عمل کنی بیمه نیستی؟ یکیو میشناسم بیمه تامین اجتماعی بود رفت با 6 تومن بینیشو جراحی زیبایی کرد تو بیمارستان تامین اجتماعی

ژل لب هم خیلی هزینه زیادی که نداره میتونی بزنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارع امتحان کردم بدتر شد😐😐💔🥲کلا زشتم خودم

زشت که نیستی قطعا ولی اگه معمولی ام باشی اوکیه همه که زیبا نیستن ! سعی کن خوش برخورد و با انرژی باشی که زیباتر بنظر بیای و همچنین خوش تیپ باش 

اینجور عیب های صورت متاسفانه فقط با عمل درست میشه ولی شما به پوستت برس موهاتو رنگی بذار که بیاد بهت ...

بیمع تامین اجتماعی دارم ولی خوب نمیشه بینی رو با بیمع عمل کرد پوستمم خودش سفید خوبع موهامم لختم نمیودونم چرا اینقدر زشتم 

کاربری دست دو نفره منو خواهر بزرگ ترم
اینجور عیب های صورت متاسفانه فقط با عمل درست میشه ولی شما به پوستت برس موهاتو رنگی بذار که بیاد بهت ...

بیمه جراحی زیبایی و پوشش نمیده احتمالا پولیپ یا انحراف داشته و هزینه زیبایی ام داده