2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم نحوه ترک کردنش چه جوریه باید در رفت وامد باشیم

نحوه ترک کردنش یهو نیس یه دارویی داره که در واقع همون مخدره که با دوز مشخص و مقدار مشخصیه که طبق ساعت و برنامه باید خورد تقریبا ده ماه طول میکشه که طرف کاملا پاک بشه. باید حتما کلاساش هم که هفتگی شرکت کنی. مطالعه و کتاب زیاد داره. ولی خیلی مباحث جالبی هم هستن

ممنون من همسرم هرویین مصرف میکنه امیدوارم که بشه ترک کنه ما کرمانشاهیم نرزدیکترین جابه ما همدانه

عزیزم برات حتما میپرسم که بهترین جابرای ساکنان کرمانشاه کجاست وفرداشب همینجا بهت میگم

امیدت بهدخدا باشه من مواردی دیدم که سالهاست کاملا پاک پاک شدن که معجزه بوده

میشه برای مادرشدن همه ی منتظرا ومن یه صلوات بفرستید.😍
عزیزم برات حتما میپرسم که بهترین جابرای ساکنان کرمانشاه کجاست وفرداشب همینجا بهت میگم امیدت بهدخ ...

ممنون خیلی لطف میکنی

اره منم پرسیدم گفتن همدان

حالا ببینم شوهرم میاد یانه

کمپ رفت ولی قبول نکرد

حالا ببینم میاد همدان

ممنون من همسرم هرویین مصرف میکنه امیدوارم که بشه ترک کنه ما کرمانشاهیم نرزدیکترین جابه ما همدانه

شوهرت چکار کرد؟

منم شوهرم اعتیاد داره

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

سلام خدمت همه دوستان من خودم یکی از اعضای کنگره 60 هستم . الان بیشتر از پنج ساله از مواد مخدر آزاد و رها شدم و حدود سه ساله که از بند سیگار رها شدم 

بدون هیچگونه تعصبی خدمتتون میگم تنها جایی که اقدام کردم و جواب گرفتم کنگره بود .همونطوری که یک شخص یک شبه مصرف کننده نمیشه چند روزه هم خوب نمیشه روش درمان کنگره روش تدریجی هست که در طول فرآیند درمان(حدود 11 ماه) سلول ها و غدد شبه افیونی بدن به تعادل میرسه و از نظر روانی هم با حضور در جلسات و استفاده از کتاب ها و جزوات به تعادل میرسه. خدارو شکر تو طول این 5 سال ذره ای وسوسه مواد ندارم . معجزه ی کنگره همینه سر استاد دژاکام سلامت  

درود. دوستان خیلی به راهنمایی نیاز دارم. لطفا تجربه و دانشتون رو انتقال بدین.

من دو ماهی میشه که قطع مصرف کردم، خیلی خیلی وسوسه و افکار خراب دارم و همینا باعث شدن که دو سه مرتبه مصرف کنم! یکبار هم در جلسات کنگره شرکت کردم و خیلی زیاد دوست دارم که عضو بشم و ادامه بدم؛ ولیکن توی مصرف کردن و نکردن شربت تریاک سر بد دوگانگی گیر کردم که اگه شربت بخورم رنگ صورتم زرد میشه و حالتم معتادگونه میشه و خانواده باز بهم گیر میدن یاکه اگه طبق اصول مصرف کنم این عوارضا رو نداره؟! یک دنیا ممنون

سلام

کسی هست که مثل من بدون هیچ مصرفی بخاد بره به کنگره و شروع کنه به درمان و مصرف شربت تریاک؟!

اصن کار درستیه که میخام انجام بدم؟! اگه شربت رو همونطور که راهنمات بگه بخوری تو قیافه و حالاتت هم تاثیری داره؟

ممنون میشم کسایی که تجربه دارن و مطلع هستن راهنمایی کنند. سپاس