2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 42 پست
۲۱ساله بودم عروسی کردم سنتی بود . بله خداروشکر راضیم

خداروشکر 😍

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اواخر16 سالگی عقدواوایل 17سالگی ازدواج 3ماه عقدبودیم

چ زووود راضی هستی؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

قربونت برم😘

خدانکنه عزیزی 😍💗

چ زووود راضی هستی؟

چومدونم نگم بهتره خودم نمیخواستم یه بچه چه میدونه ازدواج چیه بچه بودم اما زرنگ بودم آشپزی وخیاطی هم بلدبودم ولی اززندگی متاهلی هیچی نمیدونستم همش استرس  یه سرمه ومدادورژرابلدنبودم درست بزنم قدم بلندبودولی جثه نداشتم دوتاپاره استخون نمیدونم چراهم خانواده ی خودم وهم خانواده ی همسرم شوق داشتندبه این ازدوام

چومدونم نگم بهتره خودم نمیخواستم یه بچه چه میدونه ازدواج چیه بچه بودم اما زرنگ بودم آشپزی وخیاطی هم ...

الهی عزیزدلم اما قسمت هر آدمی فرق داره همین ک زندگی خوبی داشته باشی کافیه بلاخره سن ازدواج برا هر دختری فرق می‌کنه 🫂💗

شما خانواده طرف مقابل رو چطور سنجیدین؟ چه چیزایی تو خانواده همسر مهمه؟

اینکه بین همسایه ها و مردم با چه خصوصیتی و ویژگی هایی ازشون صحبت میشه، حتی رفتیم روستاشون در موردشون تحقیق کردیم ببینیم پدر بزرگ مادر بزرگش  آیا آدمهای خوشنام و کار درستی بودن یا خدایی نکرده برعکس 

دوتا برادر شوهر دارم اونا هم آدمای تحصیل کرده، موفق، سالم و با شخصیتی هستن

کلا مهم بود برام که یه خانواده ی بی آزار، بی حاشیه، سالم، مردم دار و خوشنام داشته باشه

راضی هستی ؟

اره

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
منم مجردمم😭دلم همدم خوب میخواد

ایشالله ی انسان خوب سر راهت قرار بگیره عزیزه دلم ♥️🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز