2777
2789
اره ولي خب خيلي وقتا پشيمون ميشم

برای همین میگم درکت میکنم

من هم سن شما بودم تازه عاشق شدم خیلی خیلی هم هیجان داشتم ولی خب وقتی رفتارای طرف مقابلمو می دیدم کم میاوردم

الانم برام سخته با کس دیگه ای باشم ولی خب چاره ای جز فراموشی نداشتم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای همین میگم درکت میکنم من هم سن شما بودم تازه عاشق شدم خیلی خیلی هم هیجان داشتم ولی خب وقتی رفتا ...

من عاشقم سوپرايز ميكنم ذوق ميكنم ولي اون چي فقط بعضي وقتا شايد يه تشكر و يه محبت 😔

٥سال

ولی اینم بگم اگه نزاری زندگیت ب روزمرگی برسه سعی کنی همیشه آپ دیت باشی ورزش کنی رو فرم باشی مطالعه کنی حواست ب زندگیت باشه وارد حاشیه خانواده شوهر و.... نشی شیرینی عشقتو بیشتر درک میکنی

من عاشقم سوپرايز ميكنم ذوق ميكنم ولي اون چي فقط بعضي وقتا شايد يه تشكر و يه محبت 😔

مردا اکثرا احساس خانومارو درک نمیکنن

یکم بیش از حد بی تفاوتن

با زبون خوش بهش بگو ک براش مهمی و دوست داری یکم رمانتیک تر بشن

ولی اینم بگم اگه نزاری زندگیت ب روزمرگی برسه سعی کنی همیشه آپ دیت باشی ورزش کنی رو فرم باشی مطالعه ک ...

كلا بهم ريختم هيجي ام نخوندم خاك تو سرم😔مثلا كنكور دارم😄

با5سال بازم شما بیشتر ذوق و شوق داری؟ چ عجیب. من 19و شوهرم29اما با این حال اون از من ی جاهایی بیشتر ...

شما الحمد لله راضی از ازدواجت؟