بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولي اينجا كه من زندگي ميكنم خيلي پتانسيل داشت ،حيف شد،ميزنه به سرم برم زبان بخونم،ولي چون ليسانسم روزانه بود زورم مياد پول بدم واسه تحصيل مجدد ،راستي ارشد سيالات بگيرم هم نميتونم حق امضا بگيرم؟
جو گیر شدم خواستم ازدواج کنم الانم پشیمونم عین چی البته بگم ایناو ک معدل اول بودم ارشد دانشگاه آزاد شهریه دکتری پریده خیلی خیلی کم میگیرن از هم کلاسیام فکر کنم پانزده میلیون میگیرن ارشد دو و هفتصد بود شهریم
والا ما گذاشتیم کسی نظر نداد...عمرا دیگه خودمو ضایه کنم😂😂😂😂😂😂😂
کووو دیدیم ک🤔🤔
همسرجانِ جانم💝 🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝
والا ما گذاشتیم کسی نظر نداد...عمرا دیگه خودمو ضایه کنم😂😂😂😂😂😂😂
عزیزم من تازه اومدم بزار نظرم و میگم مادر جون
من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨