2777
2789
عنوان

دوستم میگه صبحونه نخورده چی بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 35 پست

بعضی وقتا ادم برا کسایی ک دوسشون داره نگرانه میپرسه چیزی خوردی یا نه 

بعضی وقتا از رو کنجکاویه 

اگه مورد اولیه ازش بپرس چیزی خوردی فشارت نیفته . ....

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
الان باید ناهار خورده باشه:/

منطقه زمانیش فرق داره

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اون از من پرسید ناهار خوردی من گفتم اره. بعد منم پرسیدم ک اون صبحانه خورده بعد اون گف ن

ای خدا😂 چه مهربونی شما، پیگیر نشو

خودش باید تا الان دونسته باشه وعده صبحانه خیلی مهمه... 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
بعضی وقتا ادم برا کسایی ک دوسشون داره نگرانه میپرسه چیزی خوردی یا نه بعضی وقتا از رو کنجکاویه اگه ...

نه چون اون میپرسید میگم. وگرنه خودم روم نمیشه بپرسم با اینکه نگرانم

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

خب اون از من پرسید ناهار خوردی من گفتم اره. بعد منم پرسیدم ک اون صبحانه خورده بعد اون گف ن

تا اخر شب از همدیگه بپرسین😆

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ای خدا😂 چه مهربونی شما، پیگیر نشوخودش باید تا الان دونسته باشه وعده صبحانه خیلی مهمه...

اوکی باشه مرسی😅❤️‍🩹

گفتم بی احترامی نکرده باشم بهش چون من یه بار گفتم نخوردم سه ساعت تایپ میکرد ک صبحانه وعده اصلیه. نخوری بدنت ضعیف میشه و اینا.🙂

نمیفهمم. صبحونه خوردن دوست استارتر به استارتر چه ربطی داره؟ و اهمیت قائل شدن برای دوستش به ما چه ربط ...

باور کن همین تاپیکای بی محتوا پربازدید میشن😐

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

اوکی باشه مرسی😅❤️‍🩹گفتم بی احترامی نکرده باشم بهش چون من یه بار گفتم نخوردم سه ساعت تایپ میکرد ک ص ...

پسره آره؟ 😂🤦🏻‍♀️

آره شما هم بهش توصیه کن بخوره اما نه که مثل مامانش گیر بدی... حساس نباش

اوکیه🤗

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
مگربچه هست؟؟ چیزی نگو

خب اخه اون از من پرسید اول

استارتر چقدر تو و دوستت مسخره این

وا