2777
2789
میدونیم چی میگی گلم ولی واقعا تو تلگررام همچین چیزی ندیدم تلگرامت اورجیناله یا فارسی؟ ماله من تلگررا ...

الان عکس فرستادم دیدی؟؟

دنیای من پسرمه خدایا خودت هواشو داشته باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا خاستم خوشگل بیفته😕

خیلی قشنگه عزیزم دستت درد نکنه نوش جونتون😍😍

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  
بله دیدم گلم تلگرامت غیر رسمیه من سر در نمیارم از اینا همیشه تلگرامم اورجیناله ماله من برا همین از ا ...

ک اینطور بازم ممنون وقت گذاشتی ب سوالم فکر گردی

دنیای من پسرمه خدایا خودت هواشو داشته باش
😂😂😂خدا خیرت بده یه بار گذاشتم هنوزم که هنوزه دارن میخندن بهم😂😂😂😂

یه بار دیگه یه بار دیگه

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

زنبیل جوون خیلی خوشگل شده.منم همین کیک را با شکلات درست میکنم.یعنی جای وانیل کاکائو میریزم😋😋😋😋

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
یه بار دیگه یه بار دیگه

نه دیگه هزار تا عکس دیگه بزاره مثل اونیکی نمیشه لامصب فیگورش عالی بود😂😂😂😂😂😂😂

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  
😂😂😂😂اره اخه همراه داشتم پاهای مامانمم بود 😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای من از تاپیک برم بیرون تا با شوهرم دعوامون نشده