2777
2789
عنوان

چرا بیدارین🥲🍂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 94 پست
تو جاده ام تازه پریودم شدم

خسته نباشی 

خداوندا تو مسئولی.خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندندر این دنیا چه دشوار است،چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است …🍁

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شدیدم دلم میخواد برگردم به زمانی که بخاطر این چیزا نمیتونستم بخوابم در حال سقط و همش دسشویی تا ببینم ...

بخاطر کدوم چیزا؟کاش من بچه سقط میکردم هنوز دردم کمتر بود دلم داره میترکه فکر کردی اسونه😔

خداوندا تو مسئولی.خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندندر این دنیا چه دشوار است،چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است …🍁

حالش بد شد بردیم دکتر سونو سی تی اسکن داده گفتن معده اش سوراخ شده حالا باید صبر کنیم صبح جراح بیاد

ایشالله خوب میشه 

بخاطر کدوم چیزا؟کاش من بچه سقط میکردم هنوز دردم کمتر بود دلم داره میترکه فکر کردی اسونه😔

نمیگم اسونه ولی هیچ وقت اینو نگو کاش سقط میکردم خدا قهرش میگیره بعدا من همیشه قبلا مخصوصا مجردی از فکرا خیلی زیاد داشتم و تا صبح نمیخوابیدم و گریه میکردم ولی هیچ کدوم مثل امروز نیست منتظری همش بچه ای که به امید صدای شنیدن قلبش رفته بودی و گفتن مرده سقط شه بعدم این همه درگیر درد سقط بشی 

نمیگم اسونه ولی هیچ وقت اینو نگو کاش سقط میکردم خدا قهرش میگیره بعدا من همیشه قبلا مخصوصا مجردی از ف ...

بلاخره درد. روحیش کمتره هیچکس نمیتونه ۵ دقیقه درد منو تحمل کنه

انشالله حل بشه مشکلت

تشکر🙏😔