2777
2789
عنوان

اینجوری نگید❗❌

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 28 پست
چرا چ عیبی داره

کلمه خوشبحالت ی بار منفی داره انگار حسرت اونچیز تو دلته و با خودت میگی خوشبحالش کاس من جاش بودم اینجوریه البته منم اینو اینجا متوجه شذم 😅

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

خیلیا اینجورن دوست دارن حسرت همه چیو بخورن حاضر نیستن دلشون بزرگ کنن برا دیگران و داشته هاشون خوشحال بشن قطعا بزرگی قلبشون رو دارایی هاشون هم تاثیر میذاره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به هر حال همه ما یه عقاید و عواطفی ته قلبمون داریم دیگه وقتی میبینیم یکی از شادی ما غصه اش گرفته یه ...

ولی همه میگن اینو

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

عزیزییی🧡😍منممممممممم خوشحالم

فدات بشم😍

یه خاهش بکنممم

میشه تاپیک اخرمو بخونی😅

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

آره منم تو فکر همین بودم

و از قدیم گفتن آنچه را که برای خود نمیپسندی برای دیگران‌هم‌مپسند

همین الان تاپیکی بودم، خود اسی ناراحت شد یکی بهش گفت خوشبحالت

حالا خود اسی دیدم چن دیقه بعد به یکی دیگه گفت خوشبحالت😐🤣🤣

آره منم تو فکر همین بودم و از قدیم گفتن آنچه را که برای خود نمیپسندی برای دیگران‌هم‌مپسندهمین الان ت ...

😂😂😂😂😂دومینو وار داره سرایت میکنه

👩🏻🏫English teacher👩🏻🏫