2777
2789

به جنّ‌هایی که وارد بدن انسان میشن و از اون بدن استفاده میکنن و عاشقش میشن ، میگن جنّ عاشق.

این نوع جنّ در اغلب انسان‌ها وجود داره

بیماری‌هایی که دلیل مشخص فیزیکی (بریدگی و شکستگی و ...) ندارن رو جنّ‌ها درست میکنن

و جنّ عاشق سهم بسیار زیادی از درست کردن انواع بیماری‌ داره...

برنامه برای درمان جنّ عاشق : 

برای خلاص شدن از شرّ جنّ عاشق روزانه حداقل (۳۰۰) بار (سوره‌ی فلق) رو باید بخونین 

و روزانه یک بار با صدای (عبدالودود حنیف) ( سوره‌ی نور ) رو گوش کنین... .

۵۰بار سوره‌ی فلق رو روی آب بخونین و از اون آب در طول شبانه روز مصرف کنین 

🔴 این برنامه بلند مدته چون جن‌های عاشق به راحتی از بدن انسان خارج نمیشن برای همین باید مداومت داشته باشین 

🟢اذکار صبح و عصر رو حتما بخونین

⚫️از هر گناهی (سیگار، غیبت، دروغ و...) توبه کنین 

🔴و اگه بیمار زن هستش حجاب شرعی رو حتما باید رعایت کنه و از بی‌حجابی و بد حجابی توبه کنه 

🟣تمام سعی خودتون رو بکنین که زبانتون با ذکر و یاد الله متعال بچرخه و غافل نباشین

از مجالسی که در اون جاها گناه انجام میشه به شدت دوری کنین...

#جن_عاشق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به جنّ‌هایی که وارد بدن انسان میشن و از اون بدن استفاده میکنن و عاشقش میشن ، میگن جنّ عاشق.این نوع ج ...

گلم من داشتم خداروشکر استاد علوم غریبه که مدرک دکترا داره اون جن عاشق از بدنم بیرون درآورد خدا خیرش بده چنان به آرامش رسیدم که نگوو

گلم من داشتم خداروشکر استاد علوم غریبه که مدرک دکترا داره اون جن عاشق از بدنم بیرون درآورد خدا خیرش ...

کسی نمیتونه عارض رو از بدنت در بیاره. فقط خودت با خوندن مداوم و هر روزه بقره میتونی به زور اخراجش کنی، فقط همین

علوم غریبه هم اسم شیک جادو و جن بازیه. 

بقره بخون. موفق باشی.

کسی نمیتونه عارض رو از بدنت در بیاره. فقط خودت با خوندن مداوم و هر روزه بقره میتونی به زور اخراجش کن ...

ماله من رو استادی که تو هند مدرک گرفته بود درآورد حالم به قدری خوب شده که نگووو خدا خیرش بده

منم داشتم از بینش بردم

البته نه با دعانویس و رمال با قران و عقیقه

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰