2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کرم باواریا ، یکی از دسرهای فوق العاده خوشمزه سوئیسی است که بافت بسیار لطیفی هم دارد . کرم باواریا دسر مناسب برای میهمانی ها محسوب می شود و می توان آن را به صورت تک نفره و یا در قالب بزرگ تهیه و سرو کرد .

کرم باواریا انواع مختلفی دارد و می توان آن را به صورت وانیلی ، شکلاتی ، نسکافه ای ، میوه ای و … تهیه کرد که امروز ما طرز تهیه کرم باواریا کاکائویی را آموزش می دهیم .

سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کرم باواریا را آموزش می دهد .

برای تهیه کرم باواریا کاکائویی ، ابتدا پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری می گذاریم تا پودر ژلاتین در آب حل شده و مایع شفافی بدست آید و بعد کنار می گذاریم تا خنک شود .

شیر را هم روی حرارت قرار داده و به آن پودر کاکائو و نسکافه را اضافه کرده و هم می زنیم تا ترکیب شوند و شیر به جوش آید .

تا آن زمان زرده های تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و پودر شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا کشدار و سفید رنگ شود . سپس شیر به جوش آمده را کم کم به زرده تخم مرغ اضافه کرده و تند تند هم می زنیم تا تخم مرغ نبدد و حالت بریدگی و پختگی پیدا نکند .

سپس مایع ررا کنار می گذاریم تا خنک شود و از حرارت بیفتد .

در پایان خامه صبحانه و پودر ژلاتین حل شده در آب را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا خامه نیز کاملا در شیر حل شود .

کف قالب مورد نظر را با برس کمی چرب کرده و کرم باواریا را داخل قالب می ریزیم . سپس آن را به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد .

به هنگام سرو کرم باواریا کاکائویی را به آرامی از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .