2777
2789
عنوان

خودایمنی د بارداری و هپارین

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 35 پست
آزمایش یه صفحه دیگه هم داره.بزار الان اونم میفرستمدکتر ایمنیم اصلا هیچ وقت نگفته هپارین استفاده کن و ...

معمولا برای خیال راحتی رقیق کننده خون هم تجویز میشه 

من هم ایمنی هم انعقادی مشکل داشتم هم سرم گرفتم هم تا روز آخر انوکساپارین 

این برگه دوم هم ایمنیه پنل انعقادی فاکتورهای خونی رو بررسی میکنن

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
معمولا برای خیال راحتی رقیق کننده خون هم تجویز میشه من هم ایمنی هم انعقادی مشکل داشتم هم سرم گرفتم ه ...

آها 

حالا اگر مشکل انعقادی هم داشته باشم اگر دو روز هپارینو قطع کنم اشکال داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزممم

سلام عزیزم امیدوارم حال خودتو بچه خوبه خوب باشه و بسلامتی بغلش کنی

میخواستم درمورد ازمایشات بپرسم. باید دکتر ایمونولوژیست بنویسه یا زنان؟ و هزینشون چقدر شد؟بیمه قبول میکنه؟مرسی

دردم از یار است و درمان نیز هم
سلام عزیزم امیدوارم حال خودتو بچه خوبه خوب باشه و بسلامتی بغلش کنیمیخواستم درمورد ازمایشات بپرسم. با ...

سلام عزیزم ممنونم

دکتر زنان معرفی میکنه به ایمونولوژیست اون مینویسه

هزینش برج ۱ انگاری شد دو و خورده ای بیمه تکمیلی میده 

سلام عزیزم ممنونمدکتر زنان معرفی میکنه به ایمونولوژیست اون مینویسههزینش برج ۱ انگاری شد دو و خورده ا ...

مرسی عزیزم لطف کردی.انشاالله خبر سلامت به دنیااومدن نی نی تو بدی

دردم از یار است و درمان نیز هم
سلام عزیزم ممنونمدکتر زنان معرفی میکنه به ایمونولوژیست اون مینویسههزینش برج ۱ انگاری شد دو و خورده ا ...

سلام ببخشید عزیزم دکتر ایمنی تون کیه؟ منم خودایمنی و سقط مکرر داشتم دکتر بهم پردنیزولون و هیدروکسی داده.

چه مدت بعد از مصرف قرص ها میشه اقدام داشت؟ نتیجه گرفتید شما با این قرص ها؟

سلام ببخشید عزیزم دکتر ایمنی تون کیه؟ منم خودایمنی و سقط مکرر داشتم دکتر بهم پردنیزولون و هیدروکسی د ...

عزیزم من واقعا الان هر چی فکر میکنم یادم نمیاد قبل از بارداری هم برای ایمنی دکتر بهم قرص داد یا نه 

فقط یادمه سرم ivig قبل از ivf تزریق کردم. اون قرص اولیو رو نمیدونم خوردم یا نه تو بارداری که نخوردمش.

ولی هیدروکسی کلروکین رو من تا هفته های آخر میخوردم

عزیزم من واقعا الان هر چی فکر میکنم یادم نمیاد قبل از بارداری هم برای ایمنی دکتر بهم قرص داد یا نه ف ...

ممنون عزیزم. از شاکریان راضی بودید؟ من هم دکتر شرکت رفتم هم شاکریان ولی نسخه ها و داروهای متفاوتی دادن خیلی دو دلم که کدومو انتخاب کنم 

من غیر از ایمنی هیچ مشکل دیگه ای ندارم، طبیعی نمیشه باردار بشیم ماها که ایمنی داریم؟ باید ivf کنیم؟

ممنون عزیزم. از شاکریان راضی بودید؟ من هم دکتر شرکت رفتم هم شاکریان ولی نسخه ها و داروهای متفاوتی دا ...

بله با شاکریان نتیجه گرفتم

من کلا پیش شرکت نرفتم ولی فک کنم خیلی بهتر از شاکریانه

نه عزیزم ما مشکلات زیادی داشتیم بخاطر اونا ivf کردیم ربطی به ایمنی نداشت