2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خدایی شما زنا عاشق میشید؟

بقبه رو نمیدونم

ولی من شدم اونم عاشق اخلاق و مهربونیش

ن  قیافه ن قد ن پول ن چیز دیگه ای

گر ز مسیح پرسدت مرده چگونه زنده کرد؟بوسه بده ب پیش او بر لب ما،ک اینچنین💋

بقبه رو نمیدونمولی من شدم اونم عاشق اخلاق و مهربونیشن قیافه ن قد ن پول ن چیز دیگه ای

حاضرم قسم بخورم ک تا حالا ندیدم دختری عاشق باشه . اون ها از عشق حرف میزنن خیلی راحت ولی عاشق نیستن

حاضرم قسم بخورم ک تا حالا ندیدم دختری عاشق باشه . اون ها از عشق حرف میزنن خیلی راحت ولی عاشق نیستن

ن پس مردا عاشق میشن ک 90 درصد حرفاشون دروغه

شما یا آدم مناسب با اخلاق وارد رابطه نشدید پس چرا من قیافه هیکل شغل همسرم رو مورد انتقاد قرار نمیدم

یارو خودش اومد گفت ازت خوشم اومده باهات میمونم . چند بار بلاک کرد دوباره برگشت

قسم الکی نخور خواهشاااا اتفاقا من تا بوده فقط دیدم مردها هوس باز و بیشعور هستن و آدم وبه اسم عشق بازی میدن!!!

من چیزی ک دیدمو گفتم . نمونشم اخری ک گفت باید میفهمیدی ک من دوستت ندارم !!!

خب چون تا حالا ندیدی دلیل نمیشه نباشه کلا

هرکسی ک ازدواج نکرده ب این معنی نیس مورد علاقه کسی نیستا،هرکسیم ازدواج کرده باز ب این معن نیس مورد علاقه سن

و اینکه مورد علاقه بودن پ دردید بودن و...ب شرایط و سلیقه و...بستگی داره

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام