mahsabano2 مدیر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 646 عنوان حس شیشمیمم | مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 88 پست جانم؟ 1403/07/28 | 18:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 + گلم بنظرت ازدواجم در اینده چطوریه و شخصیتش چطوریه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
sana_221 عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 10400 گلم بنظرت ازدواجم در اینده چطوریه و شخصیتش چطوریه؟ عزیزم من تورو باور دارم میشه بگی برمیگرده؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 عزیزم من تورو باور دارم میشه بگی برمیگرده؟ 70درصد بلی ۳۰ درصد نه ♥️♥️ان شاءالله هرچه صلاحه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
sana_221 عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 10400 70درصد بلی ۳۰ درصد نه ♥️♥️ان شاءالله هرچه صلاحه قربونت برم که همیشه بهم ارامش میدی برات یه حمد میخونم❤🥲
ممدپلاستیکی عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 6600 70درصد بلی ۳۰ درصد نه ♥️♥️ان شاءالله هرچه صلاحه توروخدا منم بگو فردا فیزیک امتحان میگیره؟یا فقد یچی الکی گفت
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 توروخدا منم بگو فردا فیزیک امتحان میگیره؟یا فقد یچی الکی گفت نمیگیره اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 قربونت برم که همیشه بهم ارامش میدی برات یه حمد میخونم❤🥲 فداتشم♥️مرسی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ممدپلاستیکی عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 6600 70درصد بلی ۳۰ درصد نه ♥️♥️ان شاءالله هرچه صلاحه توروخدا منم بگو فردا فیزیک امتحان میگیره؟یا فقد یچی الکی گفت
ممدپلاستیکی عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 6600 نمیگیره وای میدونم حست درسته🥲😍میندازه سه شنبه؟برااین گفت امتحان میگیرم ک همه حاضر باشن؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 وای میدونم حست درسته🥲😍میندازه سه شنبه؟برااین گفت امتحان میگیرم ک همه حاضر باشن؟ چهارشنبه باهاش ندارین؟دوتا سوال میدونه هرکی خواست حل کنه امتیازیه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ممدپلاستیکی عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 6600 چهارشنبه باهاش ندارین؟دوتا سوال میدونه هرکی خواست حل کنه امتیازیه نه نداریم ولی میتونه بیادوای بخدا خیلی معلمنچسبیه براهمین از امتحانش میترسم ینی کلا امتحاننمیگیره؟فقد اون ۲تاسوالو میده؟وای ببخشید زیاد سوال کردم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 نه نداریم ولی میتونه بیادوای بخدا خیلی معلمنچسبیه براهمین از امتحانش میترسم ینی کلا امتحاننمیگیره؟ ... من حس میکنم چهارشنبه اگرم فردا بده که احتمالش متوسطه تعداد کمی میده میتونی حل کنی فقط اگر استرس نگیری♥️❤ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ممدپلاستیکی عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 6600 من حس میکنم چهارشنبه اگرم فردا بده که احتمالش متوسطه تعداد کمی میده میتونی حل کنی فقط اگر استرس نگیر ... ممنونم لطف کردی
farom عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 577 من حس میکنم چهارشنبه اگرم فردا بده که احتمالش متوسطه تعداد کمی میده میتونی حل کنی فقط اگر استرس نگیر ... میشه منم بگی🌹امیرحسین دوستم داره؟ میاد جلو؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 میشه منم بگی🌹امیرحسین دوستم داره؟ میاد جلو؟ بعید میدونم ناناسم اگر بیاد دیر میان اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته