2777
2789
عنوان

رسم شب چله

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 31 پست
اگه منظورت به خودمونن که خونه پدرمادرا جمع میشیم برا شامه ، اما اگه منظورت به عروس خانمه که براش خون ...

اره برای عروس مرسی عزیزم بابت راهنمایی ارزشمندت 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

دوستان یه سوال داشتم من الان نامزد هستم صیقه محرمیت خوندیم ولی عقد نکردیم فعلا یلدایی عروس باید بعد عقد بیارن؟ یا نه امسال هم که نشون هست میارن؟

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم♥️ خوشبخت بشین

فداتشم همچنین بخداانقدچیزاگرون شدن ک حدنداره این پول میخاستم برم دکترباش ولی دیدم بهترهمشودادم اجیل شیرینی وتخمه خرتوپرت قائمشون کردم 😂گفتم ب شوهرم نشون بدم هی میگه بیارتست کنم😂😅

چشم به هم بزنی میگذره باید از الان تکلیف رسمم با خانواده داماد روشن کنم😂

عزیزم اگه واقعا رسم رو میخوای بدونی شام یا عصرونه باشه به عهده شماست

اونا پیش کشی یلدارو برای عروس میارن و مادرشما هم باید تدارک شام یا عصرونه ببینه 

برای داماد هم هدیه بخره 

و اینکه تنقلات یلدارو هم خودتون هم بگیرید درسته اونا میارن ولی شما هم باید تهیه کنید 

دوستان یه سوال داشتم من الان نامزد هستم صیقه محرمیت خوندیم ولی عقد نکردیم فعلا یلدایی عروس باید بعد ...

اصلا عیدی و یلدایی و این رسومات واجب نیست 

اگه وسعش رو داشته باشن میارن اگه نداشته باشن هم نه 

شیرینی تا دوماه میمونه مگه؟

شیرینی منظورم شیرینی تریاخشک نیس خواهراین شیرینی کاکائوهاازاونایه نیم کیلوگرفتم میوه کیک هم اون شب میگیرم بخداازالان دارم پول جمع میکنم براشام یلداپارسال هیچی توخونه نبودشوهرم اون موقع هادستش تنگ میشه انقدخجالت کشیدمنم ازالان پول دستم میادخرتوپرت میگیرم میزارم کناربراشب یلداپولم جمع میکنم براشام یلداگناه داره 

اصلا عیدی و یلدایی و این رسومات واجب نیست اگه وسعش رو داشته باشن میارن اگه نداشته باشن هم نه

واسه آوردن که میارن از نظر مالی مشکلی ندارن فقط خواستم بدونم یلدایی عروس برای بعد عقد هست یا نه 

شیرینی منظورم شیرینی تریاخشک نیس خواهراین شیرینی کاکائوهاازاونایه نیم کیلوگرفتم میوه کیک هم اون شب م ...

چه فرشته ای هستی شما ❤️🌷

خدا برای هم نگهتون داره عزیزم 

خوب می‌کنی اتفاقا 

واسه آوردن که میارن از نظر مالی مشکلی ندارن فقط خواستم بدونم یلدایی عروس برای بعد عقد هست یا نه

نه حتما برای بعد عقد یا قبل عقد نیست 

بعضی ها تو همون زمان نشون اون دختر رو عروس خودشون می‌دونن و میبرن بعضی ها هم رسمشونه حتما بعد عقد ببرن

دوستان یه سوال داشتم من الان نامزد هستم صیقه محرمیت خوندیم ولی عقد نکردیم فعلا یلدایی عروس باید بعد ...

به نظرم اگه همه خبر دارن و فامیلاتون همه میدونن امسال سال اول باید بیارن اما اکه کسی خبرنداره و خانواده ها در جریانن که بعد عقد

عزیزم اگه واقعا رسم رو میخوای بدونی شام یا عصرونه باشه به عهده شماستاونا پیش کشی یلدارو برای عروس می ...

اره عزیزم میدونم چی میگی حالا جریان کاملش تاپیک بعدیم گفتم اگه نظر بدی ممنون میشم 

چه فرشته ای هستی شما ❤️🌷خدا برای هم نگهتون داره عزیزم خوب می‌کنی اتفاقا

فداتشم من چیکارکنم دیگه اجیل وشیرینی وتخمه ایناروگرفتم حاظرن پولم کم کم دارم جمع میکنم برامیوه کیک وشام یکم تنقلات یه سفره خوشگل بچینم درکش میکنم میدونم اون موقع سرسیاه زمستون کارنیس تاالان هس دارم فقط جمع کنم🌹

نه حتما برای بعد عقد یا قبل عقد نیست بعضی ها تو همون زمان نشون اون دختر رو عروس خودشون می‌دونن و میب ...

چون من خواهر ندارم نمی‌دونم اینارو داداش هام مجردن بخاطر همین نمی‌دونستم فامیل هامون که ازدواج کردن مثلا دوره نامزدی کوتاه بوده یا یلدایی که داشتن عقد بودن