2777
2789
با توجه به اینکه پسره ؟؟؟ هنوزم از این آدما پیدا میشه ؟؟😂😂😂

شاید منظورش اینه که اگه دختر بود مثلا گوشواره میگرفت براش پسر نمیتونه طلا بندازه براش پلاک ببره مثلا

چرا هرچی رو جبهه میگیرین سریع اخه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکه ، وان یکاد ( با توجه به اینکه پسره) !!!!

اینو لطفا توضیح بده منظورت چی بود دقیقا؟؟؟

مگه سکه و ان یکاد دختر و پسر داره؟؟ 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
من برا خودن فرقی نداره دوستم مذهبین و طلا برا مرد رو حروم میدونن وضرر داره

متنت رو بد نوشتی 

این طور برداشت شد که چون پسره براش چیزی میخوای بخری و دختر بود نمیخریدی و ...

اگر بحث حرام بودنش هست ، پولش رو تو پاکت کن بهش بده

حالا ۱ تومن ، ۲ تومن هر چقدر که دوست داری

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

سکه ، وان یکاد ( با توجه به اینکه پسره) !!!!اینو لطفا توضیح بده منظورت چی بود دقیقا؟؟؟مگه سکه و ان ی ...

من اطلاعاتم تو این زمینه کامل نیست گفتم پسر چون میگن ضرر داره عقیم میکنه دوستم مذهبین گفتم هدیه برا پسرش سکه بگیرم یا ون یکاد 

من اطلاعاتم تو این زمینه کامل نیست گفتم پسر چون میگن ضرر داره عقیم میکنه دوستم مذهبین گفتم هدیه برا ...

اگه طلا مرد رو عقیم میکرد که دیگه نیازی به وازکتومی نبود

و در ضمن نسل ملت هند از بین میرفت چون اغلب مردهاشون از طلا استفاده میکنن

و همچنین نسل مردهای ثروتمند از بین میرفت چون اونا هم از زیور آلات طلا استفاده میکنن

و نیز نسل پادشاهان همون اول کلاً از بین میرفت و عقیم بودن . چون تاج و انگشتر و دستبند و ..حتی اغلب نخ لباسشون از طلا بود

🙂🚶‍♀️

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄