نقی_نقو مدیر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 3283 عنوان ژل لبببب 😫 | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 25 پست چند ساعت دیگه وقت تزریق فیلر دارم خیلی درد داره؟؟؟؟ یه ترسی کل وجودمو فرا گرفته😑😑😑 میگم نرم کنسل کنم در این حد😑😑😑 صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍 1403/07/28 | 09:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نقی_نقو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 3283 منم خیلی استانه دردم پایینه ولی خیلی درد کمی داره شایدم درد نداره بیشتر استرسه خدا کنه دردش قابل تحمل باشه دارم سکته میکنم😂😑 صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍
نقی_نقو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 3283 خواهر زادم زده الان چهار ماه شده ..میگه خیلی درد ناکه ..دردش تاحالا تجربه نکرده ..البته بینیشم عمل ک ... منم بینیمو عمل کردم درد اون انقد اذیتم کرد دیگه تحمل ندارم😂😂😂😂 صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍
نقی_نقو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 3283 متاسفانه یه سوزن نیست دور لبتو هی سوزن میزنه هی در میاره برا من که دردش واقعا زیاد بود دیگه نمیزنم چند سیسی زده بودین؟ دفعه اول واقعا همش جذب میشه؟ صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍
dinabanou عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 5553 چند سیسی زده بودین؟ دفعه اول واقعا همش جذب میشه؟ ۱ سی سی زدم نصف بیشترش جذب شد ، اره بار اول خیلیش جذب میشه باید دوباره بری ترمیم باز بزنی که من نرفتم دیگه میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺
نقی_نقو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 3283 من مامانم ک زد میگف خیلیییییی درد داشت اما فک و فامیل میگفتن دردی نداشتبستگی فک کنم ب تحمل خود ادم د ... عهههه هی دارم پشیمون میشما😂🗿 صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍
نقی_نقو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 3283 ۱ سی سی زدم نصف بیشترش جذب شد ، اره بار اول خیلیش جذب میشه باید دوباره بری ترمیم باز بزنی که من نرفت ... منم میخوا یه سیسی بزنم نمیدونم کم میشه یا نه ولی دوس ندارم خیلی بزرگ شه لبمینی کامل برمیگرده به حالت اولیه لب قبل تزریق؟ اینجوری انگار پولمو ریختم دور که🗿 صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍
dinabanou عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 5553 منم میخوا یه سیسی بزنم نمیدونم کم میشه یا نه ولی دوس ندارم خیلی بزرگ شه لبمینی کامل برمیگرده به حالت ... نه یکمش می مونه میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺