2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 3600 بازدید | 188 پست
خب دیگه دید ادما متفاوته و من کاملا برعکس فکرمیکنم .اول مشکلات مرتفع بشه بعد جمعیت زیادبشه .که اینجا ...

منم هنوز به نتیجه قطعی نرسیدم

دایم تو ذهنم دارم معایب و مزایای فرزند آوری رو مقایسه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر خودت رو توی دردسر ننداز .همین دو تا بسه 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

اولبن بار که میبینم یکی برای بچه سوم آوردن استرس جنگ کشور داشته باشه 

استرس یا روحی جسمیِ یا مالی

هرچند من خودم به شخصه حتی اگه همه چیم اوکی باشه عمرا به بچه سوم فکر کنم

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

کاش نظرخواهی نکنی از کسی گلم خودت بهتر میدونی شرایط زندگیت اخلاق همسرت وضع مالیت روحیات خودت و پسرات ...

درسته

ولی من تو جزئیات مشکلی ندارم 

خونه و ماشین و درامد کافی و تا حدودی پس انداز داریم

همسر و مامانم تو بزرگ کردن بچه ها خیلی کمک حالم بودن تو سومی هم همینطور خواهد بود

بیشتر دغدغه ام مربوط به خارج از فضای خانواده اس

اولبن بار که میبینم یکی برای بچه سوم آوردن استرس جنگ کشور داشته باشه استرس یا روحی جسمیِ یا مالیهرچن ...

عزیزم امنیت و سلامتی دو نعمت پنهان هستند که خدای نکرده انسان تا از دستشون نده قدرشون رو نمیدونه

من خودمم چون خیلی استرسی ام میترسم اقدام کنم و بعدها اگر خدای نکرده شرایط زندگیمون تغییر کرد نتونم خودم رو تغییرات جدید وفق بدم

تازه ماشالا بچه هات بزرگ شدن یکم راحت شدی حوصله داری دوباره بارداری و نوزادی و واکسن و بی خوابی رو ش ...

ولی خدایی بچه ها با همه سختی هاشون با اومدنشون به زندگی یه نفس تازه میدن

سختی هاشونم قشنگه ولی خوب انرژی و روحیه بالا میخواد

من دوتای اولیم دخترن و الان اقدامم برای سومی،من عاشق بچه ام ،از لحاظ مالی هم خداروشکر همه چی خوبه میتونم حتی 4تا بچه ام ساپورت کنم،

من یکم نگران دیدگاه مردم بودم و ولی یکم ک مشورت کردم و فکر کردم دیدم به کسی ربط نداره و فکر و حرف مردم مهم نیست،من دوست ندارم چند ساله دیگه حسرت پسر داشتن تو دلم بمونه،البته اگه دخترم بشه من عاشقش میشم عاشق دختر بچه هام😍😍😍

من 29سالمه دخترام9و 3ساله هستن

من دوتای اولیم دخترن و الان اقدامم برای سومی،من عاشق بچه ام ،از لحاظ مالی هم خداروشکر همه چی خوبه می ...

منم عاشق دختربچه هام آدم دوس داره از هر دو تا نعمت داشته باشه و هردو رو تجربه کنه