2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 3600 بازدید | 188 پست

فرزند آوردن شما یک تصمیم کاملاً دو طرفست که فقط با همسرتون و با توجه به شرایط خودتون گرفته میشه اینجا کسی از زندگی کسی خبر نداره که برای آدم مطابق خواسته هاش نسخه بپیچن. منم توی سن ۳۸ سالگی دلم بشدت بچه سوم خواست آوردمش الان عاشقشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فرزند آوردن شما یک تصمیم کاملاً دو طرفست که فقط با همسرتون و با توجه به شرایط خودتون گرفته میشه اینج ...

جسمتون آسیب ندید؟تونستید راحت به بچه تون برسید؟روتین خانواده با اومدن بچه جدید بهم نریخت؟

جسمتون آسیب ندید؟تونستید راحت به بچه تون برسید؟روتین خانواده با اومدن بچه جدید بهم نریخت؟

نه چونکه خودم اول از لحاظ ذهنی آمادگی پذیرش عضو جدید رو در خودم ایجاد کرده بودم وقتی بدنیا اومد روحیه اون دو تا دیگه خیلی عوض شد الان هنوزم بهم میگن مامان خوب کاری کردی بدنیاش آوردی جاش توی زندگیمون خیلی خالی بود منم شرایطم گل و بلبل نبود مستاجرم خودمم شاغل نیستم. شکر خدا

روز چهاردهم از روز اول پریت رابطه داشته باش اول هم شماارضا شدی رابطه هم عمیق باشه انشاءالله که پسرمی ...

ان شالله خدا هرچی میده سالم و صالح بده دختر و پسرش واقعا برام مهم نیست ،ممنون از راهنماییتون ،التماس دعا عزیز🥰

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
شما هم لطفا دیگران رو از اوردن بچه دلسرد نکن، هر انکس که دندان دهد نان دهد

من عین حقیقت رو گفتم . تو هم نون تو گاز بزن اینقدر به نظرات مردم گیر نده. ریپلای هم بکنی نه میخونم نه جوابتو میدم. حوصله تو ندارم .

نه چونکه خودم اول از لحاظ ذهنی آمادگی پذیرش عضو جدید رو در خودم ایجاد کرده بودم وقتی بدنیا اومد روحی ...

خدا به زندگیتون برکت بده انشالله و رزق و روزی برا شما و دسته گلاتون بباره 

بچه ها با هم چقدر فاصله دارن؟

من بیشترین دغدغه ام بخاطر اوضاع مملکته

عزیز دلم کجای جهان همه چی گل وبلبله باور کن اینجا رو خیلی سیاه نمایی میکنن کافیه یکم اوضاع خانوارهای آمریکایی رو مطالعه کنی 

از لحاظ اقتصادی امنیتی به مراتب از اینجا بدتره ولی چون رسانه دستشونه تریبون دارن  وارونه جلوه میدن

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

عزیزم دو تا بچه داری ، الآنم تازه داری به ثبات و آرامش نسبی می‌رسی ،بچه سوم برا چیه؟ به خودت برس ،مگه آدم همش باید اسیر بارداری و شیردهی و بچه بزرگ کردن باشه، اونم تو شرایط الان کشور که بهش اشاره کردی

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔