2777
2789
عنوان

پسرم امروزم نرفت پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 49 پست
توی جاهای دولتی نمیپذیرن نمیدونم استارتر کجا پیش دبستانی ثبت نام کردهولی شلوغه شاید کمی سر همین مدیر ...

از مراکز دولتی خبر ندارم 

ولی حضور مادر ،الزامیه ،بچه سن حساسی هست و همین طور از پیش اماده میشه برای کلاس اول 

اگه الان که پیش عادت نکنه ،فردای برای مدرسه و تایم طولانی تر خیلی اذیت میشه

😐🤷🏻‍♀️
بله عزیزم . ولی دلیلش این که پسر من تو اون جمع احساس تنهایی میکنه نتونسته دوستی پیدا کن. فقط عزیزم ش ...

نه صرفا نمیتونه دلیلش تنهایی باشه

اینکه میگه کلااااا نمیرم

اگر میخواد شما هم باهاش بری یا گریه میکنه و...

بیشتر بهونه ست برای توجیه ترسش

ببرش حتما

راحت بشی❤️❤️❤️

یادم بهش میدن که چجور ارتباط بگیره دوست پیدا کنه حتی اگر مشکل اون باشه

با بازی با حرفای کودکانه چنان حرفه ایی یادش میدن

یکی از دوستان تمرین خوبی هم گفتن

نم نم شروع کنید

مثلا خرید داری ۱ ساعت طول داره

خونه مادر اگر نزدیکه بذارید اونجا بگید بهش من میرم خرید ۱ ساعت ۲ ساعت دیگ میام

و واقعا هم دیر نکنید سر ساعت برید

نمه نمه اینکارو کنید تا ذهنش اینطوری بشه که شما ولش نمیکنید و میرید دنبالش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینویادم رفت یه کلاس ورزشم ثبتنامش کردم نه برای اینکه ورزش یادبگیره واسه اینکه بره توی جمع ... خودم ته سالن مینشستم. ..تا چند جلسه قاطی بچه ها نمیشد  کم کم رفت جلوو و کم کم قاطی شد‌ 

منم هیچ اجبارش نمیکردم که حالا پول دادم بدو برو قاطی کلاس. اصلا کارش نداشتم برا خودش بازی میکرد تاکم کم موضوع روهضم کرد 

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

اتفاقا باید حتما پیش بره که برای کلاس اول راحت تر باشهچه از لحاظ مستقل بودن، و چه از نظر آموزش، چه آ ...

خب نکته اینجاست نمیره

منظورم این هستش اول مشکلش برطرف بشه

حجم زیاد استرس چرا وارد کنیم به بچه و بزور بفرستیمش

مشکلش که کم کم داره رفع میشه میفرستیم

بچه ایی ک کلا میخواد استرس بگیره

گریه کنه

دیگه چه اموزشی میبینه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اره بهترین راه حله❤️❤️❤️👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻از ۵ سالگی این تمرین رو باید کرد نکته اش اینهتو ذهنش این میا ...

خوب من همه اینکارارو کردم پسرم اوایل خیلی خوب بود حتی مریض بود میگفت نه باید برم یهو اینطور شد. اضطراب جدایی خیلی سخت برطرف میشه

پسر منم کلا سه چهار ماه رفت پیش دبستانی اتفاق خاصی نیافتاد اونم گریه میکرد نمی رفت کلاس اول هم دو سه هفته اول همین بود بعد خوب شدالان کلاس هفتم هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من خودم پیش دبستان که بودم تا آخره دوره دبستان اضطراب داشتم و از دبستان متنفر بودم 

هر روزی که نمی‌رفتم فرداش بیشتر اضطراب داشتم سعی کن هر روز بره ولی اصلا و ابدا بهش هیچ استرسی نده مثلا یه دفترچه یا یه برنامه بزن به دیواره اتاقش بگو این برنامه هفتگیه هر هفته کامل رفتی آخره هفته میریم جایی که دوس داری و آخره هفته بذار واقعا کارایی رو بکنه که دوس داره حتی یه لحظه درباره مدرسه باهاش حرف نزن

براش قصه بگو از پسری که نمیرف و گریه میکرد اما یه روز فلان طور شد و رفت مهد و بعدش مامانش اوردش خونه و وقتی رسیدن دید یه کادوی جالب روی میزه و ...

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
براش قصه بگو از پسری که نمیرف و گریه میکرد اما یه روز فلان طور شد و رفت مهد و بعدش مامانش اوردش خونه ...

وای خیلی بچه ی عاقلی هست بهش میگم جایزه میخرم برات میگ جایزه میخوام چیکار تورو میخوام .

وای خیلی بچه ی عاقلی هست بهش میگم جایزه میخرم برات میگ جایزه میخوام چیکار تورو میخوام .

عزیزم اصلا متوجه نشدی

گفتم داستان براش بگو و همون شرایطو شبیه سازی کن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
نه صرفا نمیتونه دلیلش تنهایی باشهاینکه میگه کلااااا نمیرماگر میخواد شما هم باهاش بری یا گریه میکنه و ...

به من میگ بیا بشین توحیاط .ولی با وجود اینکه من تو حیاطم دائم بغض داره

عزیزم اصلا متوجه نشدیگفتم داستان براش بگو و همون شرایطو شبیه سازی کن

گفتم  دقیقاهمینکارو کردم. هرچی داستان وقیلم  کارتون بود گذاشتم براش.جایزه خودم خریدم دادم میدیر براش خرید . ستاره چسبوندم رو کمدش . اصلا جایزه به چشمش نیومد انگار

دل گرم کننده بود حرفت

خداراشکر

اخه پسر منم اولش خیلی خوب رفت دوست داشت نمیدونم چرا وسط هاش مثل بارون بهار گریه میکرد نمیرم دیگه یه دو سه روز باهاش رفتم دخترم هم کوچیک بود اذیت میشدم به مدیرش گفتم من دیگه نمیتونم بیام پسرم هم نمیاد دیگه هم نرفت کلاس اول هم دو سه هفته همبن بساط بود دیگه یه روز ولش کردم قائم شدم اومد بیرون دید نیستم کلی گریه کرد بعد آروم شدظهر دیدم با یه جایزه اومد خونه مدیر داده بود بهش از فرداش با سرویس رفت دیگه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜