2821
2789
عنوان

وااااای

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 26 پست
شما منظور مطلب و نگرفتی گلم

یه بار دیگه پست اولتو بخون عزیزم آخرشو

نوشتی انسانیت توی خراسان شمالی توی همه شهراش مرده

برداشته دیگه ای میشه کرد؟

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ن فحش نوشتم ن بی احترامی ن چیز بدی گفتم اتفاقا حرفی زدم ک بعضیا چششون ب دست اینو اون نباشه یا ب جمله خداروزی رسونه خودش روزی رو میده بله این جمله درصورتی درسته ک از تو حرکت از خدا برکت ....

میگم تو شهر غریب حالا هرجای ایران همه جا خوب و بد هست من واقعا انقدر تو راه فاکتورهای چک میکردم یادم شده بود ک نون ببرم باخودم  شنیدین میگن حتی اگ دریا هم میری یک آفتابه آب ببر چون ممکنه آب دریا خشک شده باشه 

ن گفتم ی دونه فقط میخوام آخه اینا میرن ب قیمت بالاتر ب سوپرمارکت میقروشن ک سوپریام باز روش میذارن و ...

اولا انتظارت بیجاست،نون رو به تعداد میخرن مثلا پنجاه تا،بعد تو بسته های ده تایی بسته بندی میکنن میفروشن،یکی رو داد به تو،به مردم بسته نه تایی رو بهه اسم ده تایی بده؟

یه بار دیگه پست اولتو بخون عزیزم آخرشونوشتی انسانیت توی خراسان شمالی توی همه شهراش مردهبرداشته دیگه ...

من اشتباه تایپ کردم مدل حرف زدنم اشتباه بوده قبول دارم اینو من چیز معقولی ک از سمت شما دوست عزیز گفته میشه رو ک اشتباه کردم رو میپذیرم🙏🙏🙏🙏

اولا انتظارت بیجاست،نون رو به تعداد میخرن مثلا پنجاه تا،بعد تو بسته های ده تایی بسته بندی میکنن میفر ...

عزیزم توتایی هم میفروشن سه تایی هم میفروشن ....من ب اینش ‌اری ندارم ....منظور مطلب رو اشتباه گرفتین اگ مجانی میخواستم انتظار زیادی بود