2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منیییی هیچ ببین اول برو ی صبحونه مشتی بزن بعد با آب یخ حموم کن بعددددد برو فیلم ببین فقط فکر ن ...

باید بهت بگم که امشب یه شب وحشتناکی داشتم😓 کلی حال بد و تحمل کردم بعد معدم شدیدا درد گرفت و کلی گریه کردم واقعا حوصله اینکارهارم ندارم🥺 مغزم خستس ولی نمیخام تا عصر بخابم

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

متاسفانه منم یه مدت اینجور بودم به تراپیست مراجعه کردم الان توضیح روحیم خیلی خوب شده و شبا راحت می خ ...

من حوصله مشاور و تراپی و اینارو ندارم الان😅شما خیلی کار درستی کردی 

من ماه اخر بارداریم شاید خواب بدا دلیل هورمونی داشته باشه 

مامان دوتا گل پسر

باید بهت بگم که امشب یه شب وحشتناکی داشتم😓 کلی حال بد و تحمل کردم بعد معدم شدیدا درد گرفت و کلی گری ...

بگردمممم وقتی حالت بده و میخوای با ی نفر چت کنی بهتر بشی تو گوگل سرچ کن مشاوره بحران بعد برو چت با مشاور و صبر بده تا بیان و باهاشون صحبت کن همه. ساعت هستن فقط باید آن باشی

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بگردمممم وقتی حالت بده و میخوای با ی نفر چت کنی بهتر بشی تو گوگل سرچ کن مشاوره بحران بعد برو چت با م ...

جدی میگی مرسی که گفتی قربونتتتتتت برم چقد خوب❤️

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱