2777
2789
عنوان

تیپ دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 23 پست
من ک ی کت گرفتم با مامستایل گشاد لی

البته کتش واسه منی ک قدم کوتاهه بلندتر دیده میشه🤣

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
ندیدم کسی عبا بپوشه واسه دانشگاه

ما بچه قم هستیم

چادری هم داریم. و جادری ها عزیزترهستن.

من چادر سر میکنم تا زانو خاکی میشه نمیتونم زفت کنم. گفتم شایدد  عبا بپوشم هم پیش استاد و حراست موجه بیام هم راحتترم باشه.

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کت و شلوار دارم خیای زیباست همه ام خیره میشن بهشون ولی قد کوتاهست مانتو کتی ام یا همون کت تک اینه ...

منم ۱۰ _۱۲ تا کت دارم. دلی خب جلو باز هست و وسط ران قدش هست.

نمیدونم عشقم شاید بهت بیاد من کلا کوتاه پسندم

منم همینطور

ولی الان دارم برا دانشگاه میگم چی بپوشم

کوتاه گفتن نباشه

ما بچه قم هستیمچادری هم داریم. و جادری ها عزیزترهستن.من چادر سر میکنم تا زانو خاکی میشه نمیتونم زفت ...

بله چادری زیاد هست ولی عبا من ندیدم.شاید قم عبا بپوشن.اگه تو شهرتون برای دانشگاه عبا پوشیدن عادیه تو هم بپوش

تلاش میکنم برای سرنوشت 
بله چادری زیاد هست ولی عبا من ندیدم.شاید قم عبا بپوشن.اگه تو شهرتون برای دانشگاه عبا پوشیدن عادیه تو ...

نمیدونم من ترم اولی هستم

برا ثبت نام ک رفتیم همه داف  پلنگ بودن😂

نمیدونم من ترم اولی هستمبرا ثبت نام ک رفتیم همه داف پلنگ بودن😂

بیشتر لباسای ساده‌ میپوشن.مانتوهای اسپورت کوتاه یا بلند.تیپای لش و راحتی یا راسته و شیک.کفشای اسپورت و ونس یا چرمی.

تلاش میکنم برای سرنوشت