چن سالیه ازدواج کردیم خوب بود ولی توی این چند وقت افتضاح شده به همچیم گیر میده هرچی میپوشم ازش یه ایرادی میگیره نصف شب بیدار میشه گوشیمو چک میکنه میگه بدون من جایی نرو خستم کرده مامانم میگه حساسیت نشون نده درست میشه ولی واقعا دیگه نمیکشم چیکار کنم من مشاور برم تاثیری داره؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیخوام بدبینت کنم ولی یه بار تاپیک خیانت میخوندم خانومایی که خیانت دیده بودن میگفتن شوهرشون تو اون دوره قبل اینکه لو بده یا یک دفعه ای بدون هیچ دلیلی خیلی مهربون تر شده بود راحت خرج میکرد کادو میخرید و... یا خیلی گیر میداد و شکاک شده بود. البته فقط یه احتمالا ایشالا که چیزی نیست
یا چیزی شنیده تو دوستا و اطرافیانش یا یه موقع حواست نبوده وقتی اومده گوشیو خاموش کردی یا هر چی یه لحظه حساس شده چون میگی قبلا اینجوری نبوده الان فقط عادی باش گوشیتم بزار دم دستش اتفاقا بگرده خودش میفهمه اشتباه کرده