2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقدر رو دادی بهش مگه به دوست داشتنه اونه که میگی دوست داره همه تحت فرمانش باشن جلوش وایستا اصلا چرا از اول زنگ زدی وقتی دیدی بیخبر رفته باید وقتی برگشت میگفتی چرا پنهونی میرین ترسیدین سوغاتی بخوایم'الانم وقتی برگشت چیزی گفت محکم جلوش وایستا بگو اگه دلتون میخواست زنگ بزنم بیخبر نمیرفتین  حالا هم که تلفنمو قطع کردین از دستتون شدیدا ناراحتم😑

بهترین نوع ممکن خودت باش

چرا انقدر رو دادی بهش مگه به دوست داشتنه اونه که میگی دوست داره همه تحت فرمانش باشن جلوش وایستا اصلا ...

شوهرم هر روز بهش زنگ میزنه یعنی نزنه باهاش قهر میکنه به منم گفته چند روز یه بار بهش زنگ بزن   تا بهانه ای نداشته باشه ولی خودش اصلا زنگ نمیزنه یه بار پدر شوهرم بهمون گفت هر کاری میکنید خودتون دو تایی به این نگید ولی متاسفانه شوهرم نمیفهمه همه چی رو میزاره کف دستش 

شوهرم هر روز بهش زنگ میزنه یعنی نزنه باهاش قهر میکنه به منم گفته چند روز یه بار بهش زنگ بزن   ...

خوب مشکل شوهرته روش کار کن درسته مادرشه ولی نباید انقدر حکومت کنه من باسم اصلا به حساب نمیارمش تا خودشو جمع کنه

بهترین نوع ممکن خودت باش

تو عقد نبود ولی الان بهتره حداقل از مادرش دفاع نمیکنه

بنظر من شوهرتو کم کم با زبان خوش حالی کن بگو اگه مادر من اینجوری بود واقعا تحمل میکردی؟ بهش زنگ نزن کم کم کمش کن ازشم ب هیچ وجه نترس پدرشوهرتم ک اخلاق زنشو میدونه.مگه بیشتر از اینه ک باهات قهر کنه؟ خوب چ بهتر

خدایا شکرت