2777
2789
عنوان

اسم دخملی

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 54 پست

[QUOTE=47743757]تو رو خدا پناه نذار..ادم افسردی میگیره بعد پناه اسم پیر مرده بخدا تو مناطق ما[/QUOTE

اسم بچه یکی از اقوام پناهه اکثرا میگن جالب نیست اما خیلی ها میگن خیلی قشنگه

من که آخر نفهمیدم قشنگه یا نه  

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هستش چون فقط همین یه معنی رو نداره ولی متاسفانه به هر کی میگی فقط همین و برداشت میکنه  تازه کم ...

اره واقعا با اون لیست دادنشون!!! ولی واقعا معنی انگلیسیشم خیلی مهمه 😅

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
مانيا :     1- (در پارسي باستان) خانه، سراي؛ 2- (در پهلوي) برابر با واژه‌ي مان به معني خا ...

یا  ( mania) عکس حالت افسردگی است. در شیدایی خُلق و انرژی بیمار بسیار بالاست. تظاهرهای اصلی مانیا عبارت اند از نشاط‌زدگی تحریک‌پذیری، پرکاری و عقاید خودمهم‌انگاری. خلق بالا به صورت شادی، خوش‌بینی افراطیو خوشحالی سرایت کننده تظاهر می‌کند. ممکن است خُلق بیمار در طول روز تغییر کند، مثلاً صبح مانیک و شب افسرده باشد، هرچند که مانند افسردگی شدید تغییرات منظمی ندارد.

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
آقا اسم پیشنهاد بدید مذهبی و خیلی تکراری هم نباشه

سلام عزیزم پیشاپیش قدمش مبارک باشه🌹

جانان

نژلا

هانا

پریزاد

رها

بهین

سوین

شایلی

روژیا

مهرزاد

ماهان

آیلی

پارین

فرین

تیام

مانلی

دلژین

تیدا

پارمیس

دلناز

آیرین

ویانا

کیاندخت

نوشا

ژینا

نیکناز

بهامین( یعنی بهار )

راشین

آوان

مهرآهنگ

ژالان( هم معنی ژاله )

روشنا

آیسا

ترمه

ویشکا

غزلناز

ژوان

آناهید

ترنج

رامش

روژان

آگرین

پرتو

آرمینا

سلام عزیزم پیشاپیش قدمش مبارک باشه🌹 جانان نژلا هانا پریزاد رها بهین سوین شایلی روژیا مهرز ...

ماهان که اسم پسره😨

نبسته ام به کس دل;نبسته کس به من دل; چو تخته پاره بر موج رها رها رها من🌊🌊🌊