2777
2789
عنوان

پسر هیز 😬

| مشاهده متن کامل بحث + 3464 بازدید | 161 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه تلگرام واسه رل و ایناس من اهل دوستی نیستم...فقط دوس دارم تو موضوعا نظرمو بنویسم یا تاپیکای خف ...

جز رل و اینا بیشتر برای چت کردنه فضاش

ولی اینجا نظر میدی

موافقم بات منم بیشتر به خاطر همین میام نینی سایت

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

جز رل و اینا بیشتر برای چت کردنه فضاشولی اینجا نظر میدیموافقم بات منم بیشتر به خاطر همین میام نینی س ...

تو تل مگه چیا داره؟ 😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

تو تل مگه چیا داره؟ 😂

گروه چت😁😂

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

:))

فک کنم من تنها کسی هستم که عکس واقعیتو تو اینجا دیدم 😊😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

۱۹

درس نداری تو؟ 😂

یا مث من فردا دو تا امتحان دارم نشستم اینجا میچرخم🤦‍♀️🤕

🩸🔪=مزاحم. خدایا دوستت دارم🫀با تمام مشکلاتم دوستت دارم تنها امیدم برای زندگی کردنی ❤️🥹کی بشه بهت برسم ببینمت💞

جز رل و اینا بیشتر برای چت کردنه فضاشولی اینجا نظر میدیموافقم بات منم بیشتر به خاطر همین میام نینی س ...

اره نظر دادن خوبه. 

اینجا چیزاش سمه کیف میده

من از سال ۹۹ اینجا بودم

این کاربریمو ببین ۹۹ هست خودم بستمش  @روباه_سفید  

اعتقاد داری هیزی😂

،اوهوم🤣

خداوندا تو مسئولی.خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندندر این دنیا چه دشوار است،چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است …🍁