2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 150 پست
دیگه تو که چند سال ازدواج کردی باید اینا واست تجربه بشه دیگه دفعه بعد این کارو نکنی،بهونه بیاری بگ ...

پس چی خریت منه!

ازشون میترسم! 

چون ادم و بی محل میکنن

وقتی میبینم فقط زمان انجام دادن کار محل میزارن میگم برن ب درک

ولی خیلی سخته برام نگاهای کوفتی شون

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
بذار بد بگه ولی تو کلفت بی چونو چراش نباش ،مادرشوهر منم از من فقط سو استفاده میکرد و فقط به دخترش می ...

بخداچندبار رفتم فقط دیر پاشدم برا ظرف شستن اینقد نگا م کردن اینقد غر زدن که نگو

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نگیر... ارتباط باهاش رو تا حد ممکن کم کن.مگه ادم چند سال زنده است که بخش اعظمش رو روابط حرص و ج ...

ارتباطمون کم کردیم ولی فقط برا خوشی ها نیستیم تا کاری دارن ب ما میگن!!!!!!!

عزيزم همچين چيزي نميتونه تو دنياي واقعي كاربرد داشته باشه شما از انسان انتظار فراانسان نداشته باش !

کسی که به معنای واقعی مهربون ؛میخواد خوبی کنه انتظاریم نداشته باشه

تمام صحبتای رواشناسام گوش کنید همینو میگن میگن اگه از عهدش برنماید خوبی نکنید وقتی میبینید جوابشو نمیگیرد ولی اگه خوبی کردین دیگه انتظار نداشته باشین این انتظار فقط خودتونه که داغون میکنه

کسی که به من هزار دفعه به قول دوستمون بدی کرده چه دلیلی داره برم خونش کمکش کنم؟این اشتباه دیگه از منه

بخداچندبار رفتم فقط دیر پاشدم برا ظرف شستن اینقد نگا م کردن اینقد غر زدن که نگو

غر بزنن،نگاه کنن،پاشو برو دستشویی برو به کارات برس تو نم نگاشون کن و لبخد بزن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

خب نگاه کنن کلفت نیاوردن که.والا من یه زن عمو دارم این اصلن از جاش بلند نمیشه بر عکس مامان منو و مادرشوهرم که خودشون تیکه تیکه میکنن که کارا رو بکنن منم عین همینم حتی اگه یکی صد تا حرفم بهم بگه که مثلن چرا ظرفا رو نشستی چون وظیفم نیست اصلن به روی خودم نمیارم تو عزیزم خودت خودتو بدتر مامان من پایین آوردی بذار بگن اصلن مهم نیست دلت خاست انجام میدی دلتم نخاست نه

غر بزنن،نگاه کنن،پاشو برو دستشویی برو به کارات برس تو نم نگاشون کن و لبخد بزن

دیونگی از منه

از تنهایی تو این شهر افتادم منت کشی اینا

والا من میرم خونه مادرشوهرم میبینم دارن سبزی پاک میکنن اصلا به خودم نمیگیرم قشنگ میشینم اوناهم از سر سبزی بلند میشن پذیرایی میکنن ازم. چای میارن میوه میارن. زود سعی میکنن اگه خونه ریختوپاش باشه خونه رو مرتب میکنن. 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
پس چی خریت منه! ازشون میترسم!  چون ادم و بی محل میکنن وقتی میبینم فقط زمان انجام دادن کار مح ...

اعتماد بنفستو انقدر بالا بیار که نگاهشون هیچ تاثیری روت نداشته باشه

خودتو انقدر پایین میگیری که همش میخوای زیر دستشون بچرخی تا نگاه خوبی بهت داشته باشن

این کارو نکن

چه نیازی هست بهت نگاه خوبی داشته باشن

تو تمام فکر و ذکرت بزار سر بچتو و شوهرت

دیونگی از منه از تنهایی تو این شهر افتادم منت کشی اینا

والا بنظرمن آدم تنها باشه خیلی بهتره که دوروبر همچین آدمایی باشه که کلفت فرضت میکنن

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
دیونگی از منه از تنهایی تو این شهر افتادم منت کشی اینا

برو باشگاه دوست پبدا کن،منم از خانوادم دورم ولی یه دوست دارم نزدیک خودم واقعا احساس میکنم که از ته قلبشون از دوستم متنفرن  چون وابسته نیستم به خودشون

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
خب نگاه کنن کلفت نیاوردن که.والا من یه زن عمو دارم این اصلن از جاش بلند نمیشه بر عکس مامان منو و ماد ...

حرفت حقه! من مادرشوهرم میاد میشینه میگه عروس فلانی بده و.

.......

اخرشم میگه من شانس ندارم

یعنی تو هم مثل اونا

برو باشگاه دوست پبدا کن،منم از خانوادم دورم ولی یه دوست دارم نزدیک خودم واقعا احساس میکنم که از ته ق ...

کاش بتونم 

والا بنظرمن آدم تنها باشه خیلی بهتره که دوروبر همچین آدمایی باشه که کلفت فرضت میکنن

اره خسته ام

والا من میرم خونه مادرشوهرم میبینم دارن سبزی پاک میکنن اصلا به خودم نمیگیرم قشنگ میشینم اوناهم از سر ...

خوشبحالت