2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 150 پست
نمیدونم زورم میاد این هنه خوبی بره ب باد فنا

من اوایل مادرشوهرم س بار دوره نامزدیم مریض شد هربارشومن رفتم کمکش شوهردخترش نذاشت بیاد عین کلفت میپختم میشستم نظافت میکردم منی ک تو خونه بابام دست ب سیاه سفید نمیزدم خدمتکارداشتیم ولی خواستم عروس خوبه باشم خودشون هم میدونستن بهترازدختر شدم براش وقتی ندونست زورنیست ک افسردگی گرفتم مشاورکلی راهنماییم کردتوچراتغییرکنی تادوست داشته باشن توک خوبی کردی ندونستن پس بذاراوناطوری باشن ک توخوب بدونیشون الان حال روحیم هم خوبه

ان مع العسرا یسرا
ب این نتیجه رسیدم این زن هیچوقت منو تایید نمیکنه حالا میگم ب شوهرم بگم بره باهاشون حرف بزنه! بگه از ...

عزیزم منم این مشکلاتو دارم خواستی یه زنگ بزن1480رایگان با مشاور صحبت کن من کردم 

چرا دنبال تایید اونایی؟ بعدشم اونا فقط میخوان از نیروی جوانیت و استفاده کننو لس هیچ وقت عروس دختر نمیشه تو همیشه به چشم یه دزد که داری پسرشو وپولاشو میدزدی دیده میشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم منم این مشکلاتو دارم خواستی یه زنگ بزن1480رایگان با مشاور صحبت کن من کردم  چرا دنبال تای ...

چی بگم میدونم همه اینا رو میدونم ولی خودمو بیچاره کردم! همش میخوام محبت کنم به شون و..

ولی هی تصمیم میگیرم جلو خودمو بگیرم نشده

ب امید خدا اینبار محکم وایمیسم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
ب این نتیجه رسیدم این زن هیچوقت منو تایید نمیکنه حالا میگم ب شوهرم بگم بره باهاشون حرف بزنه! بگه از ...

نه بابا این چه کاریه؛این یعنی ضعف نشون میدین

چرا نمیتونی بیخیالشون بشی؟؟

شوهرت که با توعه ؛تومشکلت چیه

چی بگم میدونم همه اینا رو میدونم ولی خودمو بیچاره کردم! همش میخوام محبت کنم به شون و.. ولی هی تصمیم ...

خب به شوهرت به بچت به دوستات به خانواده خودت این خوبیارو بکن

چه دلیلی داره به مادرشوهرت بکنی که جواب نمیگیری؟؟

من موندم تو چطور وقت میکنی به اونا خوبی کنی من که بچه ندارم تو کارای خودم موندم چه برسه این که برم به مادرشوهرمم کمک کنم

حرفت حقه! من مادرشوهرم میاد میشینه میگه عروس فلانی بده و. ....... اخرشم میگه من شانس ندارم یعنی ت ...

بذار بگه تو هم یا جوابشو بده و بگو مادر شوهر فلانی هم افریته است یا هم میفهمی ساکت باشو به روی خودت نیار

نه بابا این چه کاریه؛این یعنی ضعف نشون میدین چرا نمیتونی بیخیالشون بشی؟؟ شوهرت که با توعه ؛تومشکلت ...

مشکلم اینه که مادرشوهرم بااینکه تمام اون چیزایی ک میگه من دارم بازم بدم رو میگه! بازم محبت ک نداره هیچ نیش داره و اخم داره و.... باهام سرده ولی با اطرافیانش ک دخترا ودامادشن هروز باهاش دعوا میکنن فحشش میدن روز ب روز بهتر میشه! با ما رو راست نیس! نمیدونم چی تو دلشه مث ادم حرف نمیزنه! میپیچونه! از ی ور میگه تمام کارای ما با تو! از اوتور ی لیوان اب دس من نمیده! نمیدونم چی میخواد دوست دارم بدونم چی میخواد و اینکه من تنهام هیچ کس رو ندارم فقط ی پدرومادرخوانده ک خیلی ازم دورن و اوناهم بهم ظلم کردن اگر ن من اینجا نمیومدم و پدرومادر اصلیم ک اصلا نمیخوان منو ببینن بااینکه وضع مالیشون خوبه! مشکل من بخاطر دختر بودنمه و اینحا تو خونه پدرشوهرم دارم بخاطر اینکه شوهرم پسره ضربه میخوریم! ولی بااون یکی پسرش خوبه! هنوز مجرده! زنش رو نیومده میکوبه تو مغز من روانی شدم تمام لحظه هام شده این زن زورم میاد خیلی لجم میگیره

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
بذار بگه تو هم یا جوابشو بده و بگو مادر شوهر فلانی هم افریته است یا هم میفهمی ساکت باشو به روی خودت ...

منم ب اشاره بهش میگم که فلانی بده و من خوبم و کارامونو سعی میکنم یواشی بعش یاداوری کنم! ولی فایدش چیه؟!

خب به شوهرت به بچت به دوستات به خانواده خودت این خوبیارو بکن چه دلیلی داره به مادرشوهرت بکنی که جوا ...

من کارای خودم میمونن من مدیون پسر و شوهرمم من درس نمیخونم تمام ذهنم مشغول این زنه! مثل دیونه ها شدم! فشار روم میاره سخته برام من اصلا نمیتونم ی روز خوب باشم ی روز بد

کاش بتونم  بخدا بخاطر دختر خواهرشوهرم ک مسدونم اون مقصره چندبار پسرم رو دعوا کردم نمیدونی چجور ...

چرا این کارو کردی؟ خدا نمیبخشتت چون تنها پشت و پناه بچت تویی که بلد نیستی از خودت حمایت کنی که هیچ از بچتم بلد نیستی حمایت کنی،از چی میترسی وقتی شوهرت پشتته واقعا متاسف شدم دلم واسه بچت سوخت بی پناهه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
دختر خواهرشوهرم سریع میاد اینجا نمیزارن نمیدونی چی میگن و چکار میکنن بیشعورا

مقصر خودتی راش نده بگو بچم درس داره حواسش پرت میشه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
چرا این کارو کردی؟ خدا نمیبخشتت چون تنها پشت و پناه بچت تویی که بلد نیستی از خودت حمایت کنی که هیچ ا ...

اره مادرشوهرم اینا خیلی رو اعصاب من کار کردن و زندگی ما براشون مهم نیس میگن فقط ما

و منم دم ب تله دادم و الان خیلی همه چی بده

اره مادرشوهرم اینا خیلی رو اعصاب من کار کردن و زندگی ما براشون مهم نیس میگن فقط ما و منم دم ب تله د ...

مقصر خودتی،بنظرم با اینکه شوهرت طرفدارته نمیدونی چیکار کنی،منظورم این نیست که بی احترامی کنی نه،منطورم اینه نباید بذاری کسی به خودتو بچت و شوهرت توهین کنه ،نباید بذاری وارد حریم شخصیت بشن،خودت بلد نیستی جلوشون وایسی و بهشون رو دادی،مقصر خودتی عزیزم نه اونا،اونا هم آدمن دیو دو سر نیستن که،رو دادی ولی الانم میتونی خودتو عوض کنی و حریمتو بهشون نشون بدی

مشکلم اینه که مادرشوهرم بااینکه تمام اون چیزایی ک میگه من دارم بازم بدم رو میگه! بازم محبت ک نداره ه ...

عزیز من هرچی میگم شما باز حرف خودتو میزنی ،تو که میگی انقدر بد؛با این همه خوبی باز عوض نشده بازم چرا میخوای خوبی کنی؛اگه خودت دوس داری اذیت شی اون یه بحث دیگست باز به کارت ادامه بده اگه نه تمومش کنه!!

برای تنهاییم مسلما خودت خواستی تنها باشی چون از طریق دانشگاه میتونستی کلی دوست خوب داشته باشی یا از طریق جاهای دیگه باشگاه؛موسسه ای.... مادر بچه های پسرت....بقیه چجوری دوست پیدا میکنن ؛همه که مثل تو فقط گیر مادرشوهر نیستن ؛همه به فکر زندگی خودشونن دیگه.....

اذیتمون میکنه تمام زندگیش وقف دختراش کرده ماهم کلفت بی چون چراشیمبعدم ازمون بدمیگه

انشالا مادرشوهر عوضی من ذلیل شه دخترش استراحت میکنه اونوقت همش ازم کار میکشه بعد موقعی که سفره پهن میکنه دخترشو با عزت و احترام صدا میکنه ولی به من تعارف خشک و خالی میکنه. موقع کار ندا ندا میکنه موقع خوردن دختر فاسدشو عزت میکنه