2777
2789
عنوان

مامانم میگه تو هرچی بزایی دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 18 پست

مادر من ماست خیلییییییی میخورد

خیلی زیاد

ولی در نهایت دختر بدنیا اورد🦦

فقط پوستمم همرنگ ماست شده 😂😂😂😂😂😂

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🌱 اگر دختر می‌خواهید: 

✍ اگر نوزاد دختر می‌خواهید: چند روز قبل از موقع لقاح، پدر و مادر روزانه یک ق.چ خوری تخم رازیانه میل نمایند و در روزهایی که احتمال بسته شدن نطفه می‌رود مادر کوشش نماید که خونش ترش باشد.

⬅️ و برای این کار خوردن گوشت و حبوبات زیاد مخصوصاً عدس، و خوردن کمی سرکه کافی است.

⬅️ همچنین شستشوی رحم هم با سرکه با این که عده‌ای توصیه می‌کنند، جایز نیست و فقط برداشتن یک پنبه آغشته به محلول پنج درصد سرکه یک ساعت قبل از آمیزش کافی می‌باشد.

🌱 شکوفه بادام دارای هورمون مردانه بوده شهوت مردان را زیاد و شهوت زنان را کم می‌کند و خوردن دمکرده‌ی آن درروز لقاح قبل از آمیزش در پسر شدن جنین موثر است.

🌱 رازیانه و شوید هم دارای هورمون زنانه بوده و نباید نقش آنها را دختر شدن جنین فراموش کرد.

🌱 گل سنجد نیز در دختر شدن جنین موثر است.

🖍 غذاهای که موجب دختر زایی می‌شوند عبارتند از:

🔖 ماست، شیر، پنیر، گل کلم، شلغم، سینه مرغ، نخود سبزس، جو، سرکه، گوشت گاو، تمشک، ترشی

⬅️ مصرف ترشیجات، خون و محیط رحم را اسیدی می‌کند؛ مثل عدس، سرکه، حبوبات، خوردن گوشت...

⬅️ بوییدن گل سنجد علاوه برافزایش شهوت زنانه، باعث دختردار شدن می‌شود

🌱 طبیعت سرد والدین مساوی هست با دختر 🌱

✍ محیط رحم اسیدتر باشد با ترشحات مادر ترکیب می‌شود جنین دختر می شود.

📚 جرجانی می‌گوید: اگر مقاربت زن و شوهر

۶ تا ۸ روز پس از پاک شدن زن باشد فرزند دختر می شود.

#دختردار_شدن

🌸 https://eitaa.com/Salamatkade5