2777
2789
عنوان

خب الان من چجوری ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 68 پست
حالا سنی نداری که چه عجله ایه به موقعش ازدواج میکنی اگه میتونی برو سرکار یا برو توی اجتماع که دیده ب ...

کلا تو اجتماعم

ولی حق رل زدن ندارم عرضه پیچوندن هم ندارم😂

همسن منی و شرایط من داری 

واقعا منم این وسط موندم چیکار کنم 

سنتی هم اونی که من میخام خونواده نمیخان ،اونی که خونواده میخان من نظرم نیس، من کلا سلیقه‌م با کل خونواده فرق داره ولی اینا نمیفهمن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخاد یکم سنم بره بالاتر ببینم اختیاراتم بیشتر میشه یا همچنان باید با عقاید خونوادم زندگی کنم !

به نظرم باید بشینی با خونواده حرف بزنی ، منی که الان از تو کوچیکترم هم دقیقا از این میترسم که همسن شما یا بزرگتر بشم و بازم همین آش و همین کاسه باشه ، باید بری بهشون بگی که دیگه بچه دبیرستانی نیستی

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

کاش خواهر منم دوست داشت ازدواج کنه و اینقدر عذابمون نمی‌داد مامانم پیر شده سرش🥲

اختیار هر کی دست خودشه واقعا 

مخصوصا زیر ۲۵ اصلا حق دخالت ندارید

میتونی اگ خواستگار سنتی میاد بیشتر باهاش آشنا بشی زیر نظر خانواده عشق ببین بوجود میاد یا نه

بخام راستشو بگم از این آدما نیستم تو یه محیطی بمونم و یکدفعه علاقه مند بشم 

یا از اول دوستش دارم یا تا آخر نخواهم داشت

اگه رل زدی لزومی نداره ک خانواده ات متوجه بشن خودت فقط آگاهانه برو جلو

آخه تو شهرمون برم دیت قطعا آشنا میبینه خبر میده شهرمون کوچیکه

همسن منی و شرایط من داری واقعا منم این وسط موندم چیکار کنم سنتی هم اونی که من میخام خونواده نمیخان ، ...

من که کلا گفتم قصد ازدواج ندارم و خواستگار نیاد 

واقعا هر چی فک میکنم نمیشه در عرض یکی دو هفته طرف رو شناخت و ازدواج کرد در ضمن شاید من سلیقه مامانش نه سلیقه خودش

اختیار هر کی دست خودشه واقعا مخصوصا زیر ۲۵ اصلا حق دخالت ندارید

۲۷ سالشه آبرومون می‌ره مردم حرف در میارن میگه هیچ وقت نمیخواد ازدواج کنه تازه تهدید به خودکشی هم کرده اگه بازم خاستگار راه بدن داغون شدیم بخاطرش خیلی سخته چون تو شرایط ما نیستی درک نمیکنی چقدر بده و نمیگفتی اختیار هر کس  دست خودشه با این کارش آبروی ما رو هم میبره😢

به نظرم باید بشینی با خونواده حرف بزنی ، منی که الان از تو کوچیکترم هم دقیقا از این میترسم که همسن ش ...

طرز تفکری که باهاش اینهمه سال زندگی کردن 

عوض نمیشه