2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین خدا ناممکن ترین چیزو ممکن میکنه‌🙃💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 83 پست

بله چیزی که کل دوستام خانوادم هر کس که گفتم گفتن غیر ممکن یعنی ی چیزی بود که شاید ت فیلم ها میدیدم

من دعا میکردم آخرش میخندیدم چون میدونستم ۱۰۰ درصد اون خواسته ام برآورده نمیشه دوستم مسخرم میکرد ی چیزی بود که فقط تو رویا و خواب میشد دید 

اما بعد گذشت ۷ ماه جوری خدا واسم درست کرد ک همه دهنشون بازه میگن غیر مموت اصلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندروز دیگه باید برم نمونه برداری از غده نازوفانکسم😭😭اگر چیزی نباشه معجزه ی خدارو میام برات تعریف ...

اخی عزیزممم ببین تو تنها کاری ک الان باید بکنی فقط و فقط باور ب خداست

باور کن اخرش همونجوری ک میخای میشه

حتما حتما ب خدا امید و باور داشته باش و از خدا بخواه ک دستتو بگیره بعد ببین چطور معجزه میشه..

حتما بعدش بیا واسم تعریف کن✨️🙂❤️

چطوری دستت و گرفت؟

سال ها قبل من دستفروش بودم با دوستم

شال کیف زنونه میاوردیم میفروختیم

ازمون دزدی میشه شهرداری میومد و…

خیلی سختی کشیدم

تا اینکه خدا رو باور کرد و بهش ایمان اوردم

اصلا ادم مذهبی نیستم ولی خدا رو باور دارم

تا کمکم کرد وقتی ازش خ‌استم

حالا بعد از این همه سال دو تا شغل دارم یکی دولتی یکی بازاری

با اینکه قلبم بعد از خیانت دوست دخترم و فوت مادرم بدجور شکست ولی باز هوامو داره خدا 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

سال ها قبل من دستفروش بودم با دوستمشال کیف زنونه میاوردیم میفروختیمازمون دزدی میشه شهرداری میومد و…خ ...

یعنی ب محض اینکه خدارو باور کردی همه چی عوض شد؟ یعنی انقد باور ب خدا تو زندگی تاثیر داره؟

یعنی ب محض اینکه خدارو باور کردی همه چی عوض شد؟ یعنی انقد باور ب خدا تو زندگی تاثیر داره؟

صد در صد برای من داشت

بسته به قلبته که باورش کنه نه منکر بودنش

شاید یکی بگه داره خرافات میگه که واسم مهم نیست اصلا

ولی وقتی دلت با خدا باشه

اون بهت راه درست رو نشون میده

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

ن برابر نیس🥲

تجربه شخص خودمو میگم: سالها پیش یه چیزیو خیلی میخواستم که هم عقلی هم چشمی فک میکردم صلاح تمامه! انقد دعا و نذر و نیاز و اشک و گریه شبانه روز، نشد ولی یه سال طول کشید که فهمیدم چرا نشد. نمیدونی چه حالی داشتم که خدایا شکر که نشد! یه مدت گذشت و یه چیزیو دوباره خواستم و همون حال عینا ولی اینبار شد و باورت نمیشه چند ساعتم نکشید که فهمیدم نمیشد بهتر بود ولی این دفه فرق داشت چون تبعاتش خیلی سال طول کشید و من درگیرش شدم. خیلی سخت بود اینکه بفهمم حکمتشو. ولی فهمیدم صلاح خدا بهتره. اگه ظاهرا بد باشه لااقل خدا چاره میذاره برام ولی اگه خودم اصرار کنم و خدا بگه بیا بگیر، شاید ولم کنه که خودم راهشو پیدا کنم که میشه شکستن.این تعبیر منه البته

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
صد در صد برای من داشتبسته به قلبته که باورش کنه نه منکر بودنششاید یکی بگه داره خرافات میگه که واسم م ...

امیدوارم برای منم بشه البته من حتی اگه هیچ خواسته ای ندارم همش امیدم ب خداست..