2777
2789
😂منم تو فکرشم

خودکشی کنی که چی بشه

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

تو این چهل سال چرا الان بش فک کردی :(

دلم واسه خودم سوخت، رتبه هفت کنکور، دان پنج تکواندو ، بازیکن جوانان  تیم فوتبال ذوب آهن ، کاریکاتوریست ، طراح دکوراسیون ، با این همه استعداد، باید بالشت بقل کنم،🤣🤣😆😆😆😁😁😆😆😆 ظلمی که به دهه شصتی ها شد، تاریخی بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقتا دل منم برات سوخت🤣

مقصر خودم بودم ، تو زندگی نتونستم با جنس مخالف ارتباط برقرار کنم، تا دختری از کنارم رد میشد ، من سرم رو مینداختم پایین،به طرز حالم به هم زنی با حیا و نجیب بودم، اینم نتیجش

الان آقا هستم، فردا هم آقا هستم، .....فعلا آقا هستم

خب حالا که آقا هستین شرایطتتون واسه ازدواج خیلی راحت تره

کمال گرایی رو بذارین کنار

برید دنبال یک دختر هم سطح خودتون بگردین

اگه مذهبی میخواین برید جاهای مذهبی

اگه ورزشکار میخواید برید توی مکان های ورزشی

برین تور

به خانواده و دوست و آشنا بسپرین که واستون پیدا کنند

و ....

خب حالا که آقا هستین شرایطتتون واسه ازدواج خیلی راحت ترهکمال گرایی رو بذارین کناربرید دنبال یک دختر ...

من تا عاشق نشم ازدواج نمیکنم، مشکل اینه عاشق نمیشم

مقصر خودم بودم ، تو زندگی نتونستم با جنس مخالف ارتباط برقرار کنم، تا دختری از کنارم رد میشد ، من سرم ...

این همه آدم با حیا و متین ازدواج کردن، شما چرا نتونستی، در واقع نخواستی ، شایدم تاپیک دروغه 

این همه آدم با حیا و متین ازدواج کردن، شما چرا نتونستی، در واقع نخواستی ، شایدم تاپیک دروغه

نه به خدا دروغ چیه، هر سری مادرم می‌گفت بریم خواستگاری فلان دختر ، من میپیچوندم، عدم اعتماد به نفس 

من تا عاشق نشم ازدواج نمیکنم، مشکل اینه عاشق نمیشم

معیاراتون رو کاغذ بنویسین

به بقیه بگین

اگه کسی رو بهتون معرفی کردن ببینید

باهاش معاشرت کنید

عشق که الکی نیست همینجوری بیاد

باید بهش فرصت داد

من خودم ۴ سال رو این مطالب دویدم و همه رو بالا پایین کردم ، یه روز کلا اعتقادی به قرآن نداشتم و میگفتم یه مشت روانشناسی زرده با داستان های تخیلی ولی منم با سند برام ثابت شد ، کسی هم کمکم نکرد

مذهبمم تغییر کرد ، الان نه خودمو عضو تشیع میدونم نه تسنن نه مذهب دیگه ای ، اینی که میگی دکان ملایان هست همین مذهبه

ادیان اصلی بدون تحریف هیچ ایرادی ندارن چیزی هم از جونت نمیخوان