2777
2789
عنوان

قوی بودن تو دین

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 115 پست
ممنونم .یعنی چی کار اذیت بشیم که پاداش بگیریم ؟ یعنی خدا خودش وسیله اذیت ما رو فراهم می‌کنه؟

قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص:‏ لَوْ کَانَ الْمُؤْمِنُ فِی جُحْرِ فَأْرَةٍ لَقَیَّضَ اللَّهُ فِیهِ مَنْ یُؤْذِیهِ.

دنیا زندان مؤمن و بهشت کافر است اگر مؤمن در سوراخ موشى هم قرار گیرد خداوند کسى را مى‏‌فرستد تا او را آزار دهد، و بعد فرمود: مؤمن گناهانش آمرزیده مى‏‌گردد.

امام صادق (علیه السلام)

💐اگر مومن در قله کوهی هم باشد؛خدا کسی را میفرستد تا او را اذیت کند؛تا بوسیله آن به او پاداش دهد.

📚 وسائل الشیعة (باب ابتلاء

انشاالله که براتون خواستگاری بیاد شخصی باشه که خودتون بهش علاقه دارید و بهم برسیددر مورد دوستیم که گ ...

ولی من اینجوری فکر نمیکنم

دوستی با هدف ازدواج برای شناخت هس

اگه با جنس مخالف حرف نزنیم و آشنا نشیم؟؟ خب کی بیاد خواستگاریمون

دیگه دوره زمونه ازدواج سنتی تموم شده الان همه خودشون پیدا میکنن خواستگاری میرن ازدواج میکنن 

ما ب شخصه دیگه نمی‌بینیم مادری رو ک تو مجلس ها دنبال دختر بگرده تموممممم شد اون دوره 

الان بایا خود دختر پسرا پیدا کنن آشنا بشن 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من اینجوری فکر نمیکنمدوستی با هدف ازدواج برای شناخت هساگه با جنس مخالف حرف نزنیم و آشنا نشیم؟؟ خ ...

دوستی با هدف ازدواج هست ولی چند درصد از کسانی که باهم به این هدف دوست میشن به نتیجه میرسن؟ نود درصد بعد یه مدت افسرده از رابطه بیرون میان و دنبال جایگزین میگردن😂 و یسری بنده خدای دیگه هم که انشالله خدا بهشون کمک کنه یا بهشون تجاوز میشه به زور و یا گول رابطه جنسی رو میخورن ! از این همه افرادی که دور و بر خودتون دیدین کدوم به هدفشون ازین رابطه ها رسید؟ 

حتی تو همین سایت کلی تاپیک میشه دید که دارن میگن یا بهشون خیانت شده یا دنبال راهکارین برای برگشت طرفشون

مشکلتون چیه اگه خواستین بگید

حالا شما مگه مشکلات کاربرهارو حل میکنید از همه میپرسی مسکلتون چیه؟

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

از یه استاد علوم متافیزیکی شنیدم افرادی که زیاد افسردگی و حال بد رو پرورش میدن زیاد گریه میکنن چون ه ...

سالها پیش انجام دادن اصلا تاثیری نداشت

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

انشاالله خدا کمک کنه تمامشون حل بشن و یه حدیث از امام صادق هست که می‌فرماید مؤمن اگه نوک کوهی هم بره ...

اذیت کنه بعد پاداش بده؟ یعنی چی؟

بچه  ها یه دعا/ ذکر /ختم برای پربرکت کردن وقت میخوام ندارید ؟ باید کار سه سال رو توی چندماه انجام بدم راهکاری ندارید؟؟؟؟؟؟

براتون تا اخر عمرم دعا می کنم 

خیییییلی براتون دعا می کنم 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

خداوند نسبت به دیگر موجودات به من عقل داده و من موظف هستم از این عقل استفاده کنم و کورکورانه فقط راهی که مردم بر اثر جغرافیا، پدر و مادر و..... جلوی پام گذاشته شده رو نرم چون فقط سنتیه که همه انجامش دادن 

یا بدون هیچ چیزی فقط بخاطر اینکه یک کانال توی اینستا، یوتیوب یا مثلشون یک ویدیو گذاشتع بخوام عقایدمو از دست بدم

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

دوستی با هدف ازدواج هست ولی چند درصد از کسانی که باهم به این هدف دوست میشن به نتیجه میرسن؟ نود درصد ...

امان از این مردا که فکر و ذکرشون رابطه ست

قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص:‏ لَوْ کَانَ الْمُؤْمِنُ فِی جُحْرِ فَأْرَةٍ لَقَیَّضَ اللَّهُ فِیهِ مَنْ یُ ...

کاش دنیا نمیومدیم چقدر مسخره ست

اذیت کنه بعد پاداش بده؟ یعنی چی؟

این پاداش بر اثر درد و رنجی که میکشی فقط نقش تزریق امید و راضی بودت از شرایطو داره

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

این پاداش بر اثر درد و رنجی که میکشی فقط نقش تزریق امید و راضی بودت از شرایطو داره

گول زدن😑😐😶

انشاالله که براتون خواستگاری بیاد شخصی باشه که خودتون بهش علاقه دارید و بهم برسیددر مورد دوستیم که گ ...

پس این چیه؟ 

شما نگران مجردها نباش که به کسی تعهد ندارن نگران مردای متاهلی باشین که تعدادشون برای این خونه ها داره زیاد میشه، و تنوع طلبی و هرزگی رو دارن قانونی و شرعی انجام میدن.

https://www.aparat.com/v/7t0OF

البته کاملش فقط تو فیس بوک و توئیتر هستش

که حاج اقا میگن: 90 درصد مشتریهای این مکانها مردان متاهل هستن😑😐

و کاملا اسلامی و شرعی این مکانها داره سرویس میده به مردا

کلاهمون رو بندازیم بالاتر 

چرا اون خونه هارو باز کردن؟

وقتی مردهای متاهل میرن، چرا اصلا اجازه ورود میدن؟

چرا مرد متاهل قشنگ جا و مکان داره شرعی و قانونی برای هرزگیش؟

وقتی شرایط رو قید کنن مثل مجرد بودن، 

و هر کی میاد شناسنامه ارائه بده و سختگیری باشه

چرا باید ۹۰درصد مشتریهای این خونه ها مردای متاهل باشن با خیال راحت مرتب برن تو این خونه برای هرزگی با زنهای مختلف و قانونی هم باشه و باخیال راحت به هرزگیشون برسن