همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
اسمتون رو پیدا نکردم که چک کنم دلیل قطعتون چیه اسم مستعار همینطوری بدون پیشوند و پسوند آنجلا؟
عزیزم مثلا امروز بااین کاربری جدید اومدم به محض اینکه ازصفحه خارج میشم بازم فقط به عنوان خواننده خاموش میتونم بیام وبرااینکه بتونم توبحثا شرکت کنم بایددوباره اطلاعات واردکنم
سلام به تماس با ما همین پایین صفحه اس پیام بدین نیاز به کاربری نداره باید اطلاعات کاربریتون رو مثل ...
کجا ؟ من میزنم نمیشه تورخدا درستش کنین .من از کجا بهتون بگم اطلاعاتمو ؟
سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞
عضو گروه💙💙وزن اولیه ۷۷.قد۱۷۰ وزن فعلی ۷۵. .هدف اول۷۳..هورااااا ۷۲ کیلو شدمممم .هدف دوم ۶۹. ۶۹.۱۱/۳۰کیلو شدمممممم 🥰🥰🥰12/7 67کیلوووشددمم .هدف سوم ۶۵. تا عید ۱۴۰۳ گاهی به چیزی که میخوای نمیرسی چون لایق یک چیز بهتری هستی!🤍🕊
سلام نام کاربری من رو بگذارید مال _خودمن_باش @نی_نی_یار_3 &nbs ...
سام این رو که تازه تغییر داده بودید
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید داخل تاپیک حذففقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت