2777
2789
عنوان

رد تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دلممممم تو اصلا اطلاعات کافی تو این زمینه رو نداری من دارم به صورت کوتاه بهت توضیح میدم که فقط ...

در حدیثی از علی بن موسی الرضا آمده:«هرکس قایل به تناسخ باشد نسبت به خدا کافر شده و بهشت و جهنم را تکذیب نموده است.»

این گفته من نیست گفته امام هست 

شما دارین یچیزایی که درستنو که علوم متافیزیک هستن و با یچیزایی که حتی موجودات ماورایی بهش میخندن(تنا ...

اتفاقا تو داری همه چیزو قاطی میکنی با سوالای چرت سعی داری نظر بقیه رو خراب کنی و من دیگ دلیلی برای ادامه بحث نمیبینم با شما 

در حدیثی از علی بن موسی الرضا آمده:«هرکس قایل به تناسخ باشد نسبت به خدا کافر شده و بهشت و جهنم را تک ...

حدیث دقیقا مثل حرف های شما بی ثباته و دهن به دهن گشته تو جایی از قران در مورد عدم وجود تناسخ صحبتی شده دوس دارم بشنوم مگر  ن حدیث از دهن ادم های بی علمی مثل شما دهن به دهن چرخیده 

اتفاقا تو داری همه چیزو قاطی میکنی با سوالای چرت سعی داری نظر بقیه رو خراب کنی و من دیگ دلیلی برای ا ...

از سوال فرار نکنید کدوم یکی از بزرگان تناسخ برگشتن رو زمین  

حدیث دقیقا مثل حرف های شما بی ثباته و دهن به دهن گشته تو جایی از قران در مورد عدم وجود تناسخ صحبتی ش ...

ایه اول

حَتّى اِذا جآءَ اَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قالَ رَبِّ ارْجِعُونِ لَعَلّى اَعْمَلُ صالِحاً فیما تَرَکْتُ کَلاّ اِنَّها کَلِمَةٌ هُوَ قائِلُها» (1)؛ ([آنها همچنان به راه غلط خود ادامه مى دهند] تا زمانى که مرگ یکى از آنان فرارسد، مى گوید: پروردگار ا! مرا بازگردانید؛ شاید در آنچه ترک کردم [و کوتاهى نمودم] عمل صالحى انجام دهم، [ولى به او مى گویند] چنین نیست! این سخنى است که او به زبان مى گوید [و اگر باز گردد، کارش همچون گذشته است]).

حدیث دقیقا مثل حرف های شما بی ثباته و دهن به دهن گشته تو جایی از قران در مورد عدم وجود تناسخ صحبتی ش ...

ایه دوم

«کَیْفَ تَکْفُرُونَ بِاللّهِ وَ کُنْتُمْ اَمْواتاً فَأَحْیاکُمْ ثُمَّ یُمیتُکُمْ ثُمَّ یُحْییکُم ثُمَّ إِلَیْهِ تُرْجَعُونَ» (2)؛ (چگونه به خدا ایمان نمى آورید با این که شما [قبل از آفرینش آن گاه که خاک بودید] مرده و بى جان بودید و خداوند شما را زنده کرد؛ سپس شما را مى میراند و بعد زنده مى کند، و سپس به سوى او باز مى گردید)!

این آیه صریحاً مى گوید: پس از مرگ یک بار بیشتر زنده نخواهید شد و آن زنده شدن در رستاخیز و بازگشت به سوى خدا و پیوستن به ابدیّت و زندگى جاویدان آن سرا است

ایه سوم

«قالُوا رَبَّنا اَمَتَّنا اثْنَتَیْنِ وَ اَحْیَیْتَنا اثْنَتَیْنِ فَاعْتَرَفْنا بِذُنُوبِنا فَهَلْ اِلى خُرُوج مِنْ سَبیل» (6)؛ ([کافران در آن جهان] مى گویند: پروردگارا! ما را دوبار میراندى و دوبار زنده کردى؛ اکنون به گناهان خود معترفیم؛ آیا راهى براى خارج شدن [از دوزخ] وجود دارد؟)

حالا همونطوری که سخن اهل بیتو انکار کردی میخوای قرانم انکار کنی برای چسبیدن به عقیده باطل تناسخ؟