2777
2789
عنوان

سلاممممم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 220 پست
چشمت بی بلا.خیلی ممنون.شانسی پیام توضیحات در مورد حضرت عباس خوندم.این دومین نشونه امروزه.چون یک نذر ...

مرسی اجی جونم چشم خوشگلم میشه یه چیز بپرسم 🙂اون نذر و میشه بهم یاد بدی 🙃⁦❤️⁩

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

دورت بگردم من مهربونمم

🙂⁦❤️⁩خدانکنه عه اجی

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جان دلم نازنین؟

اجی من حاجتتو نوشتم روی کاغذ که ببرم مسجدی که خیلی حاجت میده امیدوارم مشکلات حل بشن

الهییییی🥹فدات شممرسی عزیز دلمایشالا حاجت های خودتم برآورده شن به زودی❤❤

😭😭😭😭😭😭😭😭😭⁦❤️⁩🙂💔🥺🥺🥺هعبب ای کاشش

به امید خدا و با دعای خیر شما انشالله بزودی حاجت روا میشم و میام میگم حتما 😍🤍🌸

🙂⁦❤️⁩ آفرین خوشگلم

مرسی اجی جونم چشم خوشگلم میشه یه چیز بپرسم 🙂اون نذر و میشه بهم یاد بدی 🙃⁦❤️⁩

گف به منم بگو التماس دعا

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

خیلیییی ذوق کردم از حرفات اما یدونه دلم میخاد بزنمت 😟🥺دردت بخوره تو قلبم چیههه؟ اگه درد های من و خ ...

چشمممم دیگه نمیگم گلم 

انشالله بهترینها نصیب قلب مهربونت بشه 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
چشمت بی بلا.خیلی ممنون.شانسی پیام توضیحات در مورد حضرت عباس خوندم.این دومین نشونه امروزه.چون یک نذر ...

انشالله حضرت عباس دستتو بگیره 

سلام عزیزمخیلی ممنونم واقعا 🥺🥺🥺🥺🥺خیلی ممنونم که به یادم بودین... درست همین امشب واسه حاجتم گریه ...

انشالله امسال دامنت سبز میشه ویه نینی کوچولو سالم وصالح وزیبا میاری وبغلش میکنی برات دعا میکنم بهترینها نصیبت بشه 

چشمممم دیگه نمیگم گلم انشالله بهترینها نصیب قلب مهربونت بشه

🙂💔هعییییی دلم میخاد الان بغلش گریه میکردم

قربونت برم محبت داري خدا حفظت كنه🥺❤️🌷

🙂⁦❤️⁩