2777
2789
من نون و تربچه اولین بارم بود انجام دادم امروز کار نداره یکم دقت و حوصله میخواد تلاش کن تو میتونی

😭😭😭😭

(اللهم عجل لولیک الفرج)اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به چن نفر بخاطر اینکه خواستن رای دادم ولی به شما بخاطر هنرتون واقعا عالی و باسلیقه بود

دقیقا حرف دل من بود😉

(اللهم عجل لولیک الفرج)اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.
رای دادم بهت عزیزم عروسکا خیلی خوشگلن😍😍😍😍

مرسی عزیزم ولی خواستار ندارن اگهیزده بودم شش تومن دو ماه شش تا فروختم مغازه دارم نخریدن 😫 از نظر خودم که خیلی عروسک ها با نمک هستند 

سلام میشه اگه الگوی خرس بزرگ پیدا کردی منو ریپلای کنی خیلی دنبالشم پیدا نکردم تونتم کلی سرچ کردم الگ ...

منم خیلی گشتم ولی پیدا نکردم ولی یکار دیگه که انجام دادم این بود که الگوهای تو نتو دانلود کردم وکیس کامپیوترو به مانیتور تلویزیون وصل کردم عکسارو باز کردم رو هر کدوم تک تک به یه اندازه زوم کردم و کاغذ الگورو گذاشتم از روش کشیدم خیلی عالی شدن اندازه هاشون حالا هم دارم خرسو میدوزم با یکم تغییرات اگه خوب شد عکسشو میزارم عزیزم

سلام. بچه ها کی اینجا بلده از روی عکسی که بهش میدم، عروسک درست کنه؟ عروسک ساده ی بچگونه  

از افتابگردان پرسیدند:چرا شبها سرت به زیر است گفت: ستاره چشمک میزند نمیخواهم به خورشید خیانت کنم.