2777
2789
عنوان

کتابخون ها دریافت شما از این صفحه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 27 پست
کلا این ژانرها سخت‌خوان‌ترن دیگهکتاب معمایی، جنایی یا عاشقانه رو امتحان کردی تا حالا؟

روان شناسی سخته ؟؟

نه امتحان نکردم 

خوشم نمیاد

روان شناسی و فلسفی دوست دارم که واسم سخته

کاش جایی بود تحلیل میکرد کتاب هارو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب های سخت انتخاب میکنی شاید، همین که فرستادی خیلی سنگینه ادبیاتش، آدم خسته میشه، من خودم بیشتر آم ...

پنج تا روان شناسی خوندم تا حالا

اونا هم بعضیاش واسم خیلیی سخت بود واقعا بزور میفهمیدم خیلی اذیت میشم

روان شناسی سخته ؟؟نه امتحان نکردم خوشم نمیادروان شناسی و فلسفی دوست دارم که واسم سختهکاش جایی بود تح ...

سخت‌خوانه، چون ماجرای داستانی پرکششی نداره که مخاطب کنجکاو بشه در ادامه چی میشه و با اشتیاق ادامه بده کتاب رو

نگران نباش هرچقدر جلوتر بری راحت‌تر میشه

دکتر آذرخش مکری (روانپزشکن) تحلیل یه سری کتابهای روانشناسی و علوم شناختی رو میذارن توی کانالشون

پنج تا روان شناسی خوندم تا حالااونا هم بعضیاش واسم خیلیی سخت بود واقعا بزور میفهمیدم خیلی اذیت میشم

خوب وقتی کتاب انتخاب میکنی اول به دور فهرست رو‌نگاه کن بعد مثلا یه بخش فهرست که خوشت اومد باز کن بخون ببین اون موضوع رو متوجه میشی؟ متنش برات قابل درک هست یا نه، بعد بخر و شروع به خوندنش کن،من همیشه داخل متن کتاب رو چندسطر میخونم ببینم در چه سطحی هست

فکر کنم باید برای توضیح معنی این صفحه یه پیش زمینه ای از توضیحات قبلی کتاب و نظام فکری نویسنده داشته باشی و من این کتابو نخوندم . سعی میکنم نظرمو بگم ولی شاید دقیق نباشه 

میگه که استاد عملا اون پتانسیل بالقوه درون شما رو به حالت بالفعل در میاره و عملا ظرفیت نهان شما رو اشکار میکنه نه چیزی بیشتر از این. استاد ایده خودشو به شما میده و شما ازش استفاده میکنی . استاد نمیتونه جای شما یاد بگیره ( ببین فرض کن تو یه میزو میخوای جابه جا کنی ، استادت میتونه به جای تو جابه جا کنه میزو ، ولی یه استاد هیچوقت نمی تونه به جای مغز تو بیاد و مسائلو یاد بگیره . عملا پروسه یادگیری با توئه و استاد فقط میتونه دریچه ی ورود به علم رو نشونت بده و توی طول مسیر راهنماییت کنه ولی نمی تونه یه جای تو عمل یادگیری رو انجا بده) استاد فقط میتونه اشتیاق و انگیزه رو در شما بیدار کنه و یه ایده و شمای کلی راجع به علمی که میخوای یادش بگیری در اختیارت بزاره. اون میتونه درو به روت باز کنه ولی نمی تونه به جای تو ، توی مسیر قدم بزنه

جمله مربوط به ستاره شناس میگه که،  فرض کن، تو ذهن شخص x یه ایده و دریافت ها و ادراک هایی هست ، از طریق واژگان و کتاب ها و .... سعی میکنه شما رو با اونچه که در ذهنش هست اشنا کنه( y)  ، شما از کتاب و توضیح و واژگان اون ، برداشت خودت رو خواهی داشت ( z) 

مسلما چیزی که حقیقتا توی ذهن اون میگرده ( x) , با چیزی که از طریق واژگان و .... قابل انتقال و بیان هست ( y ) ، با اون چیزی که دریافت شما از توضیحات و واژگان شخص هست(z) ، با هم متفاوتن . ( توی علم رسانه یه مفهوم مشابه به این جمله داریم که بهش میگن : زیر متن ( هدف از یک رسانه ) ، متن ( خود رسانه و پیام منتقل شده ) و فرامتن ( درک مخاطب از پیام ) که خیلی باحاله اگه دوست داشتی در موردش تحقیق کن )پس هر سه ی x , y ,z هر سه تاشون با هم فرق دارن و تو باید متوجه باشی که وقتی کسی در مورد ایده و دریافت هاش با تو صحبت میکنه ، اون چیزی که در ذهن اون هست ، با اون چیزی که از توضیحات اون در ذهن تو شکل میگیره متفاوته ( یعنی مغز تو و مغز اون با اینکه دارن درباره موضوع واحدی فکر میکنن اما عملا چیزای متفاوتی توی سر تو و توی سر شخص مقابلت میگذره ) 

اخرم داره میگه که بازم همه چی در یادگیری به تو بستگی داره . موسیقی دان میتونه برات اهنگ بخونه ولی این تویی که اهنگو میشنوی ، تا زمانی که استخوان های توی گوش تو ، پرده ی گوش تو ، حواس و حضور ذهن تو روی موسیقی نباشه نمیتونی درکی ازش داشته باشی ،داره میگه یادگیری اینجوری نیست که ۲ تا گزینه پیش روت بذاره : ۱. استاد بهت ماهی بده ، ۲ . استاد بهت ماهیگیری یاد بده 

عملا توی یادگیری و اموزش فقط حالت دوم ممکنه : استاد نمی تونه به تو ماهی بده ، فقط میتونه کمکت کنه یاد بگیری چجوری ماهی بگیری 🥰

در مورد مشکلت هم نمی شه نظر داد 

ممکنه کلا درکت از مسائل انتزاعی و فلسفی پایین باشه ( همینطور که درک فضایی یا درک تحلیلی بعضی ها پایینه )

ممکنه زمان مناسبی رو برای مطالعه انتخاب نکرده باشی ( معمولا بعد از ماه ها مطالعه طولانی و بی وقفه ، ادم یه مدت باید به ذهنش استراحت بده ، یا اینکه معمولا مواقع خستگی یا خواب الودگی انگار ذهن رو یه فضای مه الود در برگرفته و نمی ذاره ادم درست مطالبو بفهمه ، میفهمه ها ولی همه چی خیلی گنگ و نا مفهوم به نظرش میاد ، یا اینکه ساعت مطالعه مهمه ، بعضی ساعتا بازده مطالعه و تمرکز بیشتره )

اگه از اینا نباشه ، بازم به نظرم مشکلی نیست ، خیلی از ادما اینجورین که مطالعه براشون سخته ، کلا مطالعه نیاز به تمرکز و فعالیت ذهنی داره که اصلا اسون نیست . حالا اگه دیدی خیلی این حالت برات شدیده و اذیتت میکنه میتونی یه دکتر بری شاید کمبود ویتامینی چیزی داشته باشی یا حالات روحی و روانیت روی کیفیت مطالعت اثر گذاشته باشه

در مورد مشکلت هم نمی شه نظر داد ممکنه کلا درکت از مسائل انتزاعی و فلسفی پایین باشه ( همینطور که درک ...

درکم پایینه حتما

چکار کنم درکم بره بالا؟

ممنون از اینکه وقت گذاشتید و نظرتون رو گفتید❤❤❤❤❤❤❤

درکم پایینه حتماچکار کنم درکم بره بالا؟ممنون از اینکه وقت گذاشتید و نظرتون رو گفتید❤❤❤❤❤❤❤

خواهش میکنم عزیزم ❤️💗

والا تو این مورد اطلاعات ندارم که بتونم راهنماییت کنم ببخشید 🙏 این درک بیشتر یه استعداد ذاتیه. غالب ادم ها اگر تو فهم یه مدل از مطالب مشکل داشته باشن ، تو فهم مطالب یه مدل دیگه معمولا خوبن یا حتی نابغن 

ممکنه یکی حفظیاتش خوب باشه ، یکی توی تحلیل و انالیز و امار و .... خوب باشه ، یکی ذهن فلسفی و منطقیش خوب باشه ، یکی درک موسیقیاییش خوب باشه ، یکی ریاضی بهتر میخونه ، یکی کتابای جامعه شناسانه ، یکی کتابای تاریخی ، یکی کتابای مذهبی ، یکی کتابای موفقیت ، یکی کتابای خود مراقبتی ، یکی سفر نامه

باید ببینی تو توی چی خوبی ، چه کتابایی برات لذت بخشن و درکشون برات اسون تره به نسبت بقیه ادما  و توی اون زمینه بیشتر مطالعه کنی فکر میکنم