امروز یهو تو ترافیک نیسانیه ازپشت زد به ماشین به فنا داد ماشینو میگه پام لیز خورد مگه میشه پا ازپدال لیز بخوره 😏افسر اومد مقصرشد اون قضیه تموم شد رفت بعد اومدم ماشینو بذارم تو پارکینگ دوتا پسره هی نگاه میکردن انگار حالت تمسخر درصورتی که من کلا رانندگیم خوبه اینا تا زن میبینن فقط میخوان مسخره کنن منم از قبل عصابم داغون بود سگ شدم اومدم پایین داد زدم گفتم چیو نگاه میکنی من رانندگیم از تو و خاندانت بهتره دوتا اون گفت ده تا من گفتم ملت همه جمع شدن بهم گفت انگل گفتم انگل روبروم وایساده😂😂 ولی دلم خنک شد دوبار اینکارو باهاشون بکنی دیگه از این خوشمزه بازیا درنمیارن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نباید پیاده میشدی جواب بدی انگار که تونستن عصبیت کنن(مردا بعضیاشون کیف میکنن زن و حرص بدن)
یه گاز میدادی از کنارشون رد میشدی و یه نیشخند مینداختی همین
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
من همیشه تو ماشینیم خانوم جلومون باشه به همسرم میگم حق تقدم با خانوماس😒 اصن همیشه اولویت خانومان
تکههایی از یک درونگرا:«ترجیح میدم به جای حرف زدن، فکر کنم. خونه مکان مورد علاقمه. تعداد دوستای صمیمیم، انگشت شمارن. توی نوشتن بهتر از حرف زدنم. شبا برخلاف بقیه بیدار میمونم، از تاریکی و تنهایی لذت میبرم. بلدم خوب گوش کنم. آهنگ و پادکست گوش میکنم. توی اینترنت باحالتر به نظر میرسم. آدمایی که زیاد توضیح میدن طولی نمیکشه که خستهم میکنن. بیشتر خرید رو آنلاین انجام میدم. توی تاکسی ترجیح میدم، آهنگ و پادکست گوش کنم. اولین کراشم روی یک شخصیت خیالی بود.»🌱💛
حالا من سنم خیلی کم بود رفتم برای گواهینامه ،سوار ماشین مربی بودم یهو یه پیرمرد حیووون اومد همچین فحش های زشتی بهمون داد الان میگم چرا جواب پدر سگو ندادم