2777
2789

وَآتُوا النِّسَاءَ صَدُقَاتِهِنَّ نِحْلَةً ۚ فَإِن طِبْنَ لَكُمْ عَن شَيْءٍ مِّنْهُ نَفْسًا فَكُلُوهُ هَنِيئًا مَّرِيئًا

کلمه ی (نحله) به گفته ی راغب اصفهانی از (نحل) به معنای زنبور عسل هستش چون زنبور عسل میبخشد و توقعی هم ندارد به هدیه هم نحله گفته میشه البته مفسیرین نحله رو به معنای دَین گرفته اند یعنی مهریه بدهی قطعی مرد به زن هستش

۱مهریه نرخ یک زن نیست بلکه نشانه ی صداقت و محبت مرد به زن هست

۲زن در گرفتن یا بخشیدن مهریه ازاد است

۳رضایت ظاهری کافی نیست باید رضایت قلبی هم باشد بخشش های اکراهی اعتباری ندارد

۴مهریه بهای زن نیست بلکه هدیه ی مرد به زن هستش

5در دوران جاهلیت و بعضی اقوام مهریه زن رو پدر یا اقوام اون میبردن و خدا توی این ایه ابتدا نام گیرنده رو میفرماید «اتوا النسا» مهریه رو به خود زن بدهید و نفرمود ک اتوا صدقات النسا  اگر مورد دوم بود گیرنده میتوانست هر کس باشد

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

اینکه میگن مهریه بهای یک خانم هستش اشتباه میباشد طبق ایات قران سوره ی نساء طبق این ایه مهریه بهای خانم نیست و این یک هدیه است به دلیل اینکه ارزش زن در دوران جاهلیت   کم بود اسلام مهریه رو برای خانم گذاشت و این به معنای قیمت زن نیست چرا که اگر قیمت زن بود توی صیغه ی زن خونده میشد ولی توی صیغه خونده نمیشه ولی اگر توی خرید فروش  قیمت و ارزش کالا گفته نشه یک چیز  فروخته نمیشه

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیستم سنتی ازدواج روی خرید و فروشه

بقیه اش رو بخون

بقیه اش رو بخون

کجای رد و بدل شدن مهریه شبیه هدیست؟ 

ببین سیستم سنتی ازدواج این مدلیه که مرد با توجه به قدرت تامین کنندگی خودش یک دختر رو از خانوادش میخره و مالکش میشه حالا هر چقدر این قدرتش بیشتر باشه تعداد بیشتری از خانما رو میخره

همون رابطه ارباب و کنیزه

در ازای سلب تمام حق های طبیعی زن 😏حق و حقوق خودتونو بگیرید و مستقل بشید تا مثل یک انسان آزاده زندگی ...

تو میتونی حق حقوق خودت رو قبلش بگیری

کجای رد و بدل شدن مهریه شبیه هدیست؟ ببین سیستم سنتی ازدواج این مدلیه که مرد با توجه به قدرت تامین کن ...

نگاه خواهرم این رو گفتم ک اگر بقیه گفتن خرید فروش ب اسلام تعمیمش ندین! 

انتخاب درست داشته باشیم این اتفاق نمیوفته ک حس کنی فروخته شدی

تازه ما شیربهای سنگینم میگیریم کنار مهریه

شیربها و پول طلا

نگاه خواهرم این رو گفتم ک اگر بقیه گفتن خرید فروش ب اسلام تعمیمش ندین! انتخاب درست داشته باشیم این ا ...

من کلا اینکه انتخاب درست داشته باشیم و وقتی یکی  طلاق میگیره یا مشکلی داره رو میگن انتخابت غلط بوده رو درک نمیکنم انتخاب درست یعنی چی؟  

من کلا اینکه انتخاب درست داشته باشیم و وقتی یکی طلاق میگیره یا مشکلی داره رو میگن انتخابت غلط بوده ...

همین ک از طرفت حس کافی نبودن و بی ارزش نبودن رو نگیری میتونه یکی از فاکتوراش باشه