2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 102 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم شما میری پیش دکتر عارفی

من اگه دکتر بهتری پیدا نکردم پیش عارفی میرم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
😕😕😕نمیدونم بخدا یه غم‌ بزرگی شده برام انشاالله شماهم باردار بشی بچتو صحیح و سالم بیاد بغلت

اشتباه منو نکن

وقتتو هدر نده

بادعای تنها هیچی درست نمیشه

من یازده سال از وقتم رفت

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام عزیزم رفتم تحقیق کردم عارفی میگن زیاد خوب نیست

جدی؟ مرسی خبر دادی

نگفتن کی بهتره؟

دکتر فروزان فر کاشان ...عاالیه

اتفاقا فروزانفر من قبول ندارم برا بارداری 

اگر منو سر دوقلوهام سرکلاژ کرده بود الان بچه هام پیشم بودم 😪

فروزان فر فقط برا ناباروری خوبه

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

اشتباه منو نکنوقتتو هدر ندهبادعای تنها هیچی درست نمیشهمن یازده سال از وقتم رفت

اسی منم 3 تا سقط یه زایمان زودرس و یه بارداری موفق دارم 

ده روز پیش سقط کردم این دفعه انشاله اگر خدا بخواد میرم زیر نظر طب سنتی 

پسرمم با طب سنتی باردار شدم 

بقول دکتره دارو هورمونی روی تو جواب نمیده 

انشاله هر دو جواب بگیریم واقعا سخته امیدمون نا امید بشه 😪

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

اسی منم 3 تا سقط یه زایمان زودرس و یه بارداری موفق دارم ده روز پیش سقط کردم این دفعه انشاله اگر خدا ...

خدا پسرتو حفظ کنه

قبل پسرت سقط داشتی؟ یا بعدش؟

جدی؟ مرسی خبر دادینگفتن کی بهتره؟

زهرا عسگری نوبت دارم فردا میرم پیشش

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
زهرا عسگری نوبت دارم فردا میرم پیشش

کدوم شهر هست؟ برای سقط خوبه؟

بعد از سقط‌های پی در پی به دکتر غریب‌ لکی مراجعه کردم. ایشون با بررسی دقیق و تجویز درمان‌های مناسب به من کمک کردن و روند درمان بسیار موثر بود و اکنون باردار هستم. از دقت و پیگیری ایشان خیلی راضی هستم و ایشونو برای درمان سقط مکرر به همه معرفی میکنم