2789
عنوان

اپاندیس

130 بازدید | 22 پست

سلام من خوب بودما دیروز اسهال شدم بعد اینکه از دسشویی اومدم بیرون سمت راست زیر شکمم درد گرفت ولی هی میگیره ول میکنه دی سیکلومین میخورم خوب میشه باز بعد اینکه اثرش میره یکم درد میگیره ب نظرتون اپاندیسه ؟ من میترسم مهمون داریم فردا هم جمعه هست نمیدونم چکار کنم

باید بری دکتر ممکنه از گوارشت باشه ولی احتمال زیاد آپاندیسه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دردش زیادیه اینجوری نیس که ابجیم اصلا پاشو نمیتونست بزاره زمین با انگشتش راه میرفت

درد من با دی سیکلومین خوب میشه ولی بعد مدت اثر از دوباره میگیره اونم گاه گاه

درد من با دی سیکلومین خوب میشه ولی بعد مدت اثر از دوباره میگیره اونم گاه گاه

آپاندیس نیس 

آپاندیس اگه سریع عمل نشه میترکه ، با هیچ قرصی هم خوب نمیشه 

طرف میشناسم درد داشته دکتر تشخیص نمیده آمپول های قوی میزده ،هرچی هم میخورده بالا میورد حتی آب ، به سه رو نکشید بنده خدا فوت کرد