2821
2789
عنوان

خدافظ زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پول برای خرید رفتنم نداریم اخه

میری خرید میفهمی پولِ قبر هم نداری

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

پول برای خرید رفتنم نداریم اخه

همين خودش دلیل خودکشیه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

سلام استارتر 

امیدوارم حال دلتون در سریع ترین زمان ممکن خوب و عالی بشه و در آرامش مطلق باشید درک میکنم ناراحت و دل شکسته هستید اما این راهی که انتخاب کردید  اصلاااااا تأکید میکنم اصلا درست و کاربردی نیست و نخواهد بود من نمیگم شما حق ندارید ناراحت باشید باید قوی باشید و... چون زندگی مثل موج دریاست هیچ وقت آروم نیست هیچ وقت دریا بدون موج ثابت نیست این موج ها هستن که باعث حرکت مسیرش خواهند شد الان ناراحت هستید قبول درسته اما تصمیم به پایان زندگی اصلا راه درستی نیست نفس هیچ کدوم از مردم این دنیا و همه ی کسانی که با شما صحبت می کنند از جای گرمی بلند نمیشه که احساس تنهایی کنید هر زمانی حس بدی داشتید که نمی دونید به کجا پناه ببرید به خدا پناه ببرید ذکر بگید و بعد با 1480 تماس بگیرید با مشاور و روانشناس بالینی صحبت کنید حتی اگر افکار بدی دارید الان تماس بگیرید در آخر هم اگر حالتون بد بود اینجا صحبت کنید 

اکثر کاربران تجربه مشترکی مثل شما دارند که کمکتون کنند. 

الهم صل الله محمد و آل محمد به امید خوب شدن حال دلتون و بر طرف شدن مشکلات زندگی تون. 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز