2777
2789
عنوان

بوه ها من چمهههه چرا ابنطورمم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 34 پست
چه کار خوبی کرد همون لحظه گفت متاهل شدهاحتمالا میخواد باهات قطع ارتباط کنه که حق هم داره😉 این چیزا ...

اخه بعد یسال قهر بودن بتهاش بهش زنگ زدم گفتم چه خبر گفت هبر اینک متاهل شدم منم کلی تبریک گفتمو ذوق کردم براش......

رفاقت مارو نمیدونی چطور بود....

کاربری دست دونفره🦋🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترا فکر میکنن با این رفیق بازیها با پسرها به عنوان دوست اجتماعی و جاست فرند و...  به خودشون ضربه نمی زنن

دختر پر احساسه و اغلب علقه می گیره

گذر زمان و توسل و توکل به خدا ان شا الله ارومت می کنه

بعد از این هم دنبال این روابط نرو...  توبه کن و دنبال رشدت باش و از خود خدا بخواه ی همسر خوب و مناسب نصیبت کنه و خودش جور کنه

حس داشتیبطور ناخودآگاه خوابونده بودی آب نمک فکرکردی طرف همیشه تو کفت میمونه حالا که متاهل شده جا خور ...

اخه اونموقع هم باهاش رفیق بودم رل هم داشتم درواقع رفیق رلم بود ک منو رلم باهم رفیقش بودیم...

کاربری دست دونفره🦋🌸

جاست فرند و بوی فرند و دوست اجتماعی و فلان و بسار نداره. 

احتمال اینکه ادم به جنس مخالف دل ببنده همیشه هست. 

پس الکی خودت رو گول نزن و وارد این روابط مسخره و بی سر و ته و بدون تعهد نشو. 

حالا هم که ازدواج کرده و الان متعهد و پایبند به همسرشه شمام فراموشش کن و براشون ارزوی خوشبختی کن. 

چون بهش حس داشتیحالا هی انکار کن

من تایمی ک باهاش رفیق بود رل داشتم الانم رلم هستش چنان عاشق رلمم ک وقتایی ک کات میشدیم این. شاهد گریه هام بود برا رلم بعد اینک این رفیق رلم بود بعدن رفیق منم شد 

کاربری دست دونفره🦋🌸

جاست فرند و بوی فرند و دوست اجتماعی و فلان و بسار نداره. احتمال اینکه ادم به جنس مخالف دل ببنده همیش ...

من خودم الا رل دارم. رلمم ۴ ساله باهاشم ابن پسره ام اول رفبق رلم بود... درضمن یکسال تموم باهاش حرف نزدم الانم زنگ زدم اهوال پرسی کنم پس بدون من نه خونه خراب کنم نه حسی بهش داشتم فقط شوک شدم

کاربری دست دونفره🦋🌸

من تایمی ک باهاش رفیق بود رل داشتم الانم رلم هستش چنان عاشق رلمم ک وقتایی ک کات میشدیم این. شاهد گری ...

خب پس چته 

اتفاقا باید خوشحال باشی که 

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
دختر بودی، نمیپرسیدی، میدونستی

دخترم عزیزم 

رلم ک نبوده رفیقم بوده تو تک تک پستامم توضبح دادم بعد چرا یه پسر بخاطر ازدواج رفیق پسرش گریه کنه.‌؟😂

کاربری دست دونفره🦋🌸