2777
2789

شماهایی که ناراحت شدین و تاپیک رو تعطیل کردین منظور من رو اشتباه فهمیدین

من نمیگم خانه داری بده 

من میگم زن رو محدود به خانه داری ندونین

چون همین تفکر باعث میشه فردا دخترامون ترک تحصیل کنن

نگین زنو چه به پزشکی

نگین چه فایده که یه زن بالای ۱۰ سال درس خونده پزشک شده ولی غذاش حاضر نیست

زن قویه انسان مستقله میتونه انتخابش خانه داری باشه میتونه شاغل باشه ولی این انتخابشه همونطوری که مرد شاغل ازش انتظار نمیره غذا درست کنه از زن شاغلم نباید انتظار بره که فقط چون زنه کل کارای خونه هم باهاش باشه

نگفتم از مریم میرزاخانی خجالت بکشید چون شاغل نیستید گفتم زن ستیزایی که فکر میکنن زن از پس کار دیگه ای جز خانه داری برنمیاد از امثال مریم خجالت بکشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل توضیح نده چون هی بدتر میشه و یه سری دچار سوتفاهم میشن..

هر کی تو زندگی هرطور که دوست داره

یکی با خانه داری آرامش داره، یکی با کار بیرون

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

توی هر تاپیک چند نفر ممکنه مزخرف بگن. اینها یا سنشون کمه، یا تجربه زندگی مشترک ندارند ولی قدرت تحلیل و همدلی هم ندارند، یا منظور استارتر رو نفهمیدند... بر اساس حرف چند نفر شما خیلی تند شدی.

من ففط اولش رو خوندم. مشگل استارتر پزشکی نبود، مشکل رفتار تحقیرآمیز بقیه بود.

اتفاقا فامیل ما دکتره مستخدم گرفته هم نونش ب راهه هم بچش میرسه هم غداش اماده هس چقد بعضیا مغزشون کوچ ...

ولی خب بعضی ها زیاد وقت میگذارند بیرون وبه شوهرداری نمیرسن

یکی را میشناسم که شوهرش با همون مستخدم روهم ریخت واز همسر پزشکش طلاق گرفت.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

عزیزم اینو باید متوجه شده باشی گربه وقتی دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف 

واقعا من دیگه حوصله ندارم به کسایی که نمیفهمن چیزیو ثابت کنم چون کلا منفعتشون در نفهمیدنه شماهم چیزیو نمیتونی ثابت کنی با توضیح خودت خسته نکن فقط انرژی منفی میگیری

درسته می تونه انتخاب کنه زن شاغل غذادرست نکنه اما ی سری وظایف ذاتیه نمی تونی کاریش کنه مثلا وقتی بچه داری موظف به مراقبت و رسیدگی به فرزندت می شی غذا درست کنی و رسیدگی کنی اون وقت دیگه می تونی انتخاب کنی این وظایف رو انجام ندی؟؟؟؟

بخدا بالای نصف اوناییکه تو زندگیم باهاشون حرف زدم یا در ارتباطم حرف و عملشون یکی نیست خب این نشون میده کلا حرفها باد هواست که میاد و میره خیلیا از روی عقل و فهم حرف نمیزنن

کسی زن رو محدود نکرد اونا قطعا قصد دلگرمی و اعتماد ب نفس دادن ب استارتر رو داشتن

الهی شما بشی یکی مث مریم

ببین شرایط فرق داره مثلا من خودم شرایط نداشتم دبیرستان رشته مورد علاقه امو بخونم و مجبور شدم برم ی رشته دیگه بازم محدودیت داشتم و دانشگاه مجبور شدم پیام نور توو شهر خودم بخونم الانم فوق لیسانس دارم اما خانه دارم چرا؟؟؟ چون شوهرم میگه بری سر کار زود شکسته میشی و نمیتونی استراحت کافی داشته باشی من وظیفمه کار کنم و تو خرج کنی ب خودت برسی

دلیلی نداره همه رو ب چشم ببینی و تشر بزنی

درسته می تونه انتخاب کنه زن شاغل غذادرست نکنه اما ی سری وظایف ذاتیه نمی تونی کاریش کنه مثلا وقتی بچه ...

من اسمی از بچه داری بردم؟؟؟

بچه داری هم یه سری وظایفش که از فقط از عهده زن برمیاد بر عهده زنه

ولی کارایی هم وجود داره که هر دو میتونن انجام بدن

باید تقسیم وظایف شه

کسی زن رو محدود نکرد اونا قطعا قصد دلگرمی و اعتماد ب نفس دادن ب استارتر رو داشتنالهی شما بشی یکی مث ...

قرار نیست برا دلگرمی استارتر حرفای زن ستیزانه بزنیم و بگیم پزشک چه تحفه ایه وقتی نمیرسه غذا درست کنه

وای شماها به خدا پارانویید دارید

دارم میگم به من چه که یکی خانه داره یکی شاغل

فقط نگید زن فقط برا خانه داری خوبه چه فایده ای داره که شاغل شه 

میفهمی؟؟؟؟؟؟